Hónapokkal ezelőtt került elő egy gyanús fotó, ami a Rockstar Games várva várt új játékából származhat.

Ha a GTA-sorozattal kapcsolatos új hírekről van szó, szeretünk feltételes módban fogalmazni – főleg a hatodik rész hivatalos bejelentése óta. A Rockstar februárban erősítette meg, hogy dolgoznak a következő játékon, és ez minden korábbinál nagyobb pletykacunamit indított el: vannak sejtéseink Google Maps-on elrejtett Easter Egg-ről, több idősíkról, de még battle royal módról is. Csak képet, azt nem látott belőle senki. EDDIG!

A Game Bible Matheusvictorbr tweetjére hivatkozva osztotta meg, hogy

egy pillanatkép igenis megjelent az új játékból,

mégpedig abban a rajongói San Andreas-remake-ben, ami tavaly novemberben készült a városról. A nem túl izgalmas kontent mindössze egy San Andreas-ban sosem látott ház fotója, amire az ismeretlenség homálya miatt sokan húzták rá, hogy a GTA VI-ból származhat. Ezt az információt a Rockstar berkeiből is megerősítették – írta Matheusvictorbr, hozzátéve: a helyszínt egy amerikai kertvárosról mintázták, és eredetileg Floridában, Hollywood közelében van valahol.

 

Mivel eddig is túl sok „jól értesült” tweeter szerzett 15 perc hírnevet a Grand Theft Auto hatodik részének „bennfentes” információival, jobb, ha óvatosan kezelünk minden újabb híresztelést! A GTA VI első hivatalos pillanatképeire és előzeteseire még valószínűleg sokat kell várni, hiszen a legoptimistább becslések szerint sem érkezik hamarabb 2023 márciusánál, sőt, esélyesebb, hogy csak 2024 tavaszán jelenik meg.

Addig is íme a legutóbbi elméletünk a várható sztoriról:

Durva csavarral készül a Rockstar? – Friss információk érkeztek a GTA 6 főszereplőiről

https://leet.hu/2022/03/28/warzone-clash-royale-mortal-kombat-indul-a-samsunggamer-nights-2-0/

×