Egy új Warzone bugnak köszönhetően eltűnik a reticle, ami frusztrációt okoz, amiért a játékosok elhibázzák a sniper lövéseket.

Kétségtelen, hogy a Warzone hajlamos a bugokra és a glitchekre, annak ellenére, hogy a fejlesztők keményen dolgoznak a javításokon. Ám a Warzone játékosok egy újabb problémát találtak, és úgy tűnik, hogy most az optika hibásodott meg, így a játékosok nem tudnak tiszta lövéseket leadni, mivel a reticle teljesen eltűnik.

A sniperkedés nagyon hatékony játékstílus a Warzone-ban, különösen, ha pontos vagy, mivel egyetlen fejlövés a Gulágba vagy a lobby képernyőjére küldheti az ellenséget. Bár a sniperek a 3. szezonban kapnak egy nerfet, egy új glitch miatt úgy tűnik, hogy a nerf korábban érkezik.

Egy Reddit-felhasználó ‘ZagureppinSG‘ a Warzone subredditen egy egy klipet mutatott be az optic glitchről, ami egy Caldera játék során történt.

A klipben a játékos egy Vanguardos Kar98k-t használ egy sniper távcsővel, de amikor célba veszi az ellenfelét, az optika reticle-je sehol sem látszik.

Is it the reticle that I’m using or just a common bug? Been happening way too often lately from CODWarzone

Szerencsére a játékosnak sikerül megölnie a célpontokat, annak ellenére, hogy az optika teljesen üres volt. A hozzászólásokban azonban másoknak nincs ilyen szerencséjük, az egyik felhasználó így nyilatkozott: „Ez csak egy bug, de rengeteg lövést hagytam ki miatta”.

Több kommentben is kifejtették, hogyan tapasztalják ugyanezt a hibát és emiatt rengeteg lövést hagynak ki.

Úgy tűnik, a probléma jelenleg minden platformon előfordul, és lehet, hogy egy textúrahiba. Nincs ismert javítás a problémára, de mivel elég gyakran előfordul, és a közösségben rengeteg játékos osztja meg ugyanezt a tapasztalatot, talán hamarosan kiadnak egy javítást.

Ti találkoztatok már vele?

Warzone profi feltárja a legjobb hipfire SMG loadout, amit “senki sem használ”

https://leet.hu/2022/03/28/warzone-clash-royale-mortal-kombat-indul-a-samsunggamer-nights-2-0/

×