A Y7S1.2 frissítés fájljai nem hazudnak.

Az Ubisoft a héten bejelentette a Rainbow Six Siege Y7S1.2 tesztszerverre érkezését, így számítani lehetett arra, hogy a friss fájlok között adatbányász barátaink biztosan találnak majd valami finomságot. Nem is kellett sokat várnunk erre, csütörtök késő délután el is kezdtek szállingózni az első Twitter kiírások a Y7S2 Operatorával és szezonjával kapcsolatban.

Kiszivárgott az érkező Operator kinézete és a teljes leírása!

 

Úgy tűnik igazak voltak a korábbi pletykák és valóban Sens névre hallgat majd a következő, Belgiumból származó Operator. A képen jól látható a karakter kinézete, de megpillanthatjuk az új fegyvert is a kezében, mely a POF-9 nevet viseli majd. A fegyver egy korai változatát már tavaly novemberben kiszivárogtatták:

 

 

A loadoutot illetően korábban már volt egy elképzelés az adatbányászok részéről, ám akadt néhány erős kérdőjel az akkori felhozatalban. A héten érkezett fájlok ezekre is választ adtak:

  • Az elsődleges fegyverei között szerepel a POF9 névre hallgató új AR fegyver is, mely 41-es alapsebzéssel, 720 RPM tűzgyorsasággal és 30+1-es tárkapacitással rendelkezik. A másik elsődleges fegyver a HK417 lesz majd, melyet Twitch és Lion használ jelenleg a Rainbow Six Siege-ben.
  • Másodlagos fegyverei között megtalálhatjuk a GONNE-6-ot, illetve az SDP 9MM-t.
  • A képessége gyakorlatilag egy hologramos technológiát használó „füstfal” lesz majd, melyet az alábbi bejegyzésben a „Sens” szekciónál meg is tekinthettek.

Mit szóltok az új Operatorhoz?

Így próbálhatod ki korábban a Rainbow Six Mobile-t iOS-en és Androidon

https://leet.hu/2022/03/28/warzone-clash-royale-mortal-kombat-indul-a-samsunggamer-nights-2-0/

×