Máris megérkezett a Roadmapben említett újdonságok egy része.

A PUBG fejlesztői pár napja publikálták a 2022-es Roadmapjüket, melyről világosan leolvasható volt egy 7.62-es fegyver érkezése. Nem is kell sokat várnunk erre, sőt, a tesztszerveren már ki is próbálhatjuk az újdonságot. A PUBG 17.1 egyéb fejlesztéseket, változásokat is tartalmaz, ám az előző frissítésekhez képest határozottan visszafogottabb lett.

Nézzük is, hogy mit tartogat számunkra a PUBG 17.1!

Sanhok

Visszatér a „régi” Sanhok, az eredeti Docks, Ruins, Quarry helyekkel, illetve a korábban megszokott kékes/zöldes tematikával. A játékosok visszajelzései alapján jutottak erre a döntésre, bizonyára az in-game statisztikák is hasonló dolgokról árulkodtak. Nem találhatunk majd Jammer Packot, Decoy gránátot vagy épp Loot Truckot a szigeten, ám néhány időközben bemutatott fegyver maradni fog.

Új fegyver

Az ACE32 személyében egy új, 7.62-es kalibert használó fegyvert köszönthetünk a játékban, melyet minden pályán megtalálhatunk majd. A fejlesztők alacsony visszarúgással jellemzik, így könnyebben megtarthatják majd a játékosok lövés közben is, nem ránt fel egyből az égbe. Az alapsebzése 43 lesz és Tactical Stock is felszerelhető lesz majd rá.

Egyéb változások:

  • A Tactical Pack mostantól nem tárol el egyéb taktikai tárgyat (Drone, EMT Gear, Spotter Scope)
  • Normál mappool a következő lesz: Erangel / Miramar / Taego / Haven / Sanhok
  • A kompetitív mappool pedig a következő: Erangel / Miramar / Taego

A teljes, angol nyelvű changelogot >IDE< kattintva értheted el. 

Új fegyver, friss pályák és rengeteg fejlesztés – Ez vár ránk 2022-ben PUBG fronton

https://leet.hu/2022/03/28/warzone-clash-royale-mortal-kombat-indul-a-samsunggamer-nights-2-0/

×