Ezen a héten pénteken, április 8-án elstartol az Unibet közösségi versenyének PUBG kupája! Nevezz, vagy nézd élőben a közvetítést!

Az Unibet Magyarország idén beszállt a hazai gaming és e-sport vérkeringésébe, ehhez kapcsolódóan pedig – többek között – CS:GO magazinműsort, illetve egy közösségi versenysorozatot is útjára indítottak, amely az Unibet Gamer Cup nevet viseli. A renndszeres CS:GO kupák mellett most új játék is belép a színtérre, így már lehet jelentkezni a héten induló PUBG versenyre, értékes nyereményekért.

Indul a PUBG online kupa április 8-án, 100 ezer forint értékű nyereménnyel.

A CS:GO kupák után tehát 100 ezer forint értékű Steam Gift Card jár a legjobban teljesítő PUBG csapatoknak. A pénteki kupára még lehet jelentkezni a következő versenyplatformon, az alábbi linken:

Jelentkezés: PUBG – Április 8 (EsportManager)

A kupára legkésőbb ápr 8. 18:45-ig tudtok regisztrálni. A jelentkezés teljesen ingyenes. Kezdés: 19:00.

A kupa platformja: PC, a versenyre 4 + 1 fő jelentkezhet csapatonként, a csapat minden tagjának rendelkeznie kell fiókkal az esportmanager.com platformon.

Lebonyolítás: Selejtező 2 map (Erangel, Miramar), Döntő 3 map (Erangel, Erangel, Miramar)

  • 1. helyezett: 140 EUR steam gift card / csapat
  • 2. helyezett: 80 EUR steam gift card / csapat
  • 3. helyezett: 40 EUR steam gift card / csapat

A versenyt az Unibet Magyarország Twitch csatornáján lehet majd élőben követni.

Érdemes követni a közvetítéseket, hiszen a kupa teljes ideje alatt sorsolásokon és minijátékokon további Steam Giftcardokat osztanak ki.

Maradj te utoljára talpon a világ legismertebb battle royale játékában!

Unibet Gamer Cup – PUBG

×