A DICE mostanra megosztott velünk pár képet, ami a pályaváltoztatások látványtervét mutatja be.

Már korábban írtunk róla, hogy a DICE beszámolt a pályaváltoztatásokról, ám akkor kevésbé fejtették ki a témát. Most képeket is érkeztek, látványtervek formájában, hogy bemutassák, hogyan is néznének ki a felújított mappok. A játék weboldalán található blogbejegyzésben jelentek meg a képek, ahol láthatjuk, hogy valóban hallgattak a játékosok panaszaira.

Szó volt arról, hogy több fedezéket adnak a gyalogságnak, és egyértelműbb utakat alakítanak ki a célok között. Ezek egy része apró változtatásokat jelent, mint például a terep egyszerű megemelése helyenként, míg más részük meglehetősen kiterjedt lesz.

Nézzük is a látványterveket.

Kaleidoscope

Négy képet kaptunk a Kaleidoscope-on történő változásokról. Itt két szektor jelentősen változik, és egyszerűen véleményem szerint sokkal „Battlefieldesebb” érzést nyúljanak. Természetesen ezek még nem a végleges változtatások, de szerintem megfelelő irányba indultak a fejlesztők.

Az összesített kép, jelölve, hogy hol történnek majd változások.

G1 Sector.

B1 Sector megemelve.

B1 Sector felső négyzetben.

Renewal

Itt is hasonló mennyiségű képet kaptunk, de van olyan, amit nem igazán tudok értékelni. Itt is kép főbb ponton változik a térkép, ám van, ahol drasztikus változtatásokat eszközölnek.

Összesített kép.

D1-es Sector

A1-es Sector

És a feljebb említett drasztikus változtatások.

A képek azt sugallják, hogy az egész Distrubution Center eltűnik, ami számomra kicsit megkérdőjelezhető. Mit a véleményetek a változtatásokról, képes lehet új lelket lehelni a játékmenetbe, vagy a játéknak enné nagyobb problémai is vannak?

Íme az előző cikk a pályaváltozásokról.

Nem tréfa: A DICE bemutatta a Battlefield 2042 pályaváltozásait

https://leet.hu/2022/03/28/warzone-clash-royale-mortal-kombat-indul-a-samsunggamer-nights-2-0/

×