Mára már kikerülhetetlen szereplői az iparágnak.

Az elmúlt időszakban több Xtrfy periféria bemutatkozott a Leet.hu hasábjain, nagy megelégedéssel teszteltük őket, a felhasználók is erőszeretettel használják őket évek óta. Úgy tűnik, hogy a svéd gyártó az Xtrfy K5 bemutatása után nem ült a babérjain, az elmúlt hónapokban több termék fejlesztésén is dolgoztak a háttérben. A cég az apró, de igazán ütős extra megoldásairól híres manapság, az állítható súlyelosztás és cserélhető hátlapok hamar elnyerték a közösség tetszését. Régebben egy szűkebb, hardcore réteg ismerte csak őket, 2022-re azonban már kihagyhatatlan tényezői lettek a perifériás szegmensnek. 

Négy új terméket lepleztek le hétfő délután, izgalmas évnek nézünk elébe!

 

A cég úgy tűnik, hogy hallgatott a felhasználók visszajelzéseire, így leszállították az M4 Wireless után két korábbi egerük vezeték nélküli változatát, egy egérpad és mouse gripek társaságában.

  • M42 Wireless egér: Maradt az eredeti design a cserélhető hátlappal, ám megkapta az M4 Wirelessben megtalálható állítható súlyelosztás lehetőségét. A jelenlegi repertoárból ezt és az MZ1 Wireless-t tudjuk a legjobban testreszabni, szinte minden játékos belőheti a számára megfelelő súlyelosztást és hátlapméretet.
  • MZ1 Wireless egér: Az Xtrfy továbbra is szorosan együttműködött Zy ”Rocket Jump Ninja” Rykoa-val, így a vezeték nélküli változat talán még jobb lett, mint az „eredeti”. Ahogy fentebb is említettük, megkapta az M42 hátlapcserélős megoldását és a súlyelosztás lehetőségét is, miközben a súlya megmaradt 60 gramm környékén.
  • GP5 egérpadok: Az egérpadok óriási méretben készülnek, 92 centiméter szélesek és 40 centiméter magasak lesznek majd, így elfoglalhatják az asztal jelentős részét. A designokra ezúttal sem lehet panasz, hamar a gamer setup díszévé nőhetik ki magukat.
  • Xtrfy x Lizard Skins: Ha nem elégszünk meg az egerek gyári műanyagával, akkor mostantól már kérhetjük őket felragasztható, fogást segítő gripekkel is. A legizzadósabb felhasználók tenyeréből sem fognak „kiszökni” az egerek.

A pontos specifikációkat >IDE< kattintva érheted el.

A PS3 emuláció PS5-ön lehetséges volt – Ezért nem érdekelte a Sony-t

https://leet.hu/2022/03/28/warzone-clash-royale-mortal-kombat-indul-a-samsunggamer-nights-2-0/

×