Ha megérkezik az áhított next get update a Warzone-hoz, a rajongók remélik, hogy FPS javulást és esetleg egy FOV csúszkát is találnak majd.

A Warzone Pacific második Seasonje lassan véget ér, a CoD battle royale-hez azonban még mindig nincs next-gen frissítés PS5-re és Xbox Series-re.

Valójában ezeken a rendszereken még mindig a PS4 és Xbox One verziók futnak. Ez azt jelenti, hogy az újabb konzolokkal rendelkező játékosok még mindig nem férnek hozzá az olyan testreszabható lehetőségekhez, mint a FOV csúszka, az SSD, a magasabb HZ vagy az FPS támogatás – olyan funkciók, amelyek a Vanguard next-gen verzióira érkeztek.

Ahogy az várható volt, ez jelentős hátrányt jelenthet a PC-s felhasználókkal szembeni crossplay játék során.

Van már megjelenési dátuma a Warzone next-gen frissítésének?

A Warzone next-gen frissítésének még nincs megerősített megjelenési dátuma. Amos Hodge, a Raven kreatív igazgatója hónapokkal ezelőtt megerősítette, hogy a stúdiónak van egy „dedikált technológiai csapata”, amely a frissített verziókon dolgozik, de konkrét dátumot nem ajánlottak.

Néhány pletyka arról szólt, hogy az eredeti Warzone és Vanguard Season 5 frissítéssel együtt jelenik meg, de az Activision gyorsan tisztázta, hogy a „szivárgások” hamisak voltak.

Mivel ilyen kevés információnk van, és egy ideje már nincs új kiszivárgás, most olyan pletykák keringenek, hogy a next gen verzió még messze van. A 2022-es megjelenés most a következő legjobb esély a rajongók számára, és nagyon valószínű, hogy a Warzone 2 megjelenésével együtt fog jönni.

Mire számíthatunk, ha esetleg megjelenik?

A Warzone next-gen frissítéséről hivatalos részletekkel nem rendelkezünk, de a találgatások szerint egy FOV csúszka, SSD töltés, magasabb HZ támogatás és számos grafikai opció lehet a frissítés része.

A leggyakoribb kérés természetesen a FOV csúszka, de a last-gen konzolokon egy ilyen funkció negatívan befolyásolhatja az FPS-t. A legújabb, aktuális generációs konzolokban található grafikus kártyák teljesítményével azonban sokkal reálisabb lenne a FOV növelése az erős FPS megtartása mellett.

A konzolos játékosok több testreszabási lehetőséget szerettek volna a Warzone-hoz, de sok ilyen lehetőség lehetetlenné vált az előző generációs konzolok korlátozott teljesítménye miatt.

A fejlesztők korábban ezt már elmondták: „nem akarják tovább növelni a képességbeli különbséget”, mivel „a FOV csúszka elsősorban a magasan képzett játékosoknak kedvez”.

Az Xbox sorozat és a PS5 által nyújtott többlet teljesítmény azonban valószínűleg lehetővé teszi majd ezen erősen kért funkciók megvalósítását. Ez különösen fontos a konzolos játékosok számára, akik a PC-s versenytársakkal szembeni szakadékot szeretnék áthidalni.

Én PC-s vagyok, de úgy gondolom, hogy már nagyon ráférne a next-gen konzolok frissítésére…

Nem fogunk unatkozni! – Ezekkel a Warzone módokkal játszunk egy hétig

 

borítókép: WhosImmortal

https://leet.hu/2022/03/28/warzone-clash-royale-mortal-kombat-indul-a-samsunggamer-nights-2-0/

×