A glitchet több bajnokkal is újrateremtették.

Tahm Kench-nek még mindig van néhány bosszantó bugja, amely a mai napig hatással van a játékosokra és a rangsorolt játékaikra. A legutóbbi probléma, amit egy Sett játékos talált, egy olyan glitch volt, amely egy szerencsétlen ellenséges Wukongot szó szerint rá ragasztott a ring királyára.

A klipben a Sett használta az ultimate képességét az ellenséges Wukongon, csakhogy Wukong csapattársa, Tahm Kench megette a majmot, miközben az elsuhant mellette. Amikor Sett végül földet ért, egyedül maradt – de csak pár pillanatig.

Amint Tahm kiköpte a Wukongot, a bajnok megjelent Sett válla felett lebegve.

Friend found an interesting gamebreaking bug, Sett vs Tahm Interraction that cost him his ranked game. from leagueoflegends

Bármit is tett Sett, Wukong a játékos modelljéhez tapadva maradt. Mindkét felhasználó képes volt támadni egymást, és bizonyos képességek továbbra is kárt tudtak okozni.

Az eredeti videónak a League subredditre való felkerülése után a játékos több hasonló tesztet is közzétett, amelyeket más bajnokokkal, például Gangplankkel és az ő beépített cleanse-ével végeztek. Azt is felfedezték, hogy ha Sett úgy hal meg, hogy a bajnok hozzá van csatolva, akkor az ellenség a fountainnél való respawnoláskor is hozzá lesz csatolva, ami a halálához vezet.

A Riot Games még nem reagált a glitchre, de a problémát hamarosan meg kell oldani.

A 12.6-os frissítést főbb részeit olvastad már?

Jelentős nerfek, Rengar rework és sok más – Íme a LoL 12.6-os patch a főbb részei

×