Most minden platformon ingyen és bérmentve játszhatsz a Call of Duty: Vanguard multiplayer módjával, méghozzá nem is keveset.

Március 30-tól kezdődően bárki, akinek arra megfelelő vasa és/vagy konzolja van, teljesen ingyenesen pörgetheti az aktuális Call of Duty, a Vanguard többjátékos módjának egy bizonyos szegletét. Az ingyenességgel pedig egészen jó fej most az Activision Blizzard (vagy a Microsoft, ki tudja), mert nemcsak pár napig, hanem két teljes héten át, április 13-ig fog tartani.

Ez idő alatt pedig a jól bevált Shipment, a Das Haus, a Hotel Royale, a Dome és a Radar pályák mellett két teljesen újat is kipróbálhatjuk, melyek nemrég, a Vanguard második szezonjában mutatkoztak be. Az egyik a Casablanca, ahol egy marokkói piacon lőhetjük szitává egymást, illetve a Gondola, melyen egy sífelvonónál tehetjük pontosan ugyanazt.

Emellett a Season 2 Reloaded részeként debütált új játékmódra, az Arms Race-re is rápróbálhatunk, ami tulajdonképpen egy 12v12 izgalmas bázisfoglalós puffogtatás. Persze nem ez lesz az egyetlen játszható mód, ezért aki az újdonságra nem vevő, az indíthat meccseket Domination, Control, Hardpoint hármasban is.

A Call of Duty: Vanguard ingyenes időszaka tehát március 30-án, szerdán veszi kezdetét PC-n, PS4-en és PS5-ön, valamint Xbox One és Series konzolokon. Ehhez pedig nem kell mást tennetek, mint rákeresni a játékra, kiválasztani a feltüntetett trial verziót, letölteni, majd kezdődhet is a móka és a kacagás.

Na és arról hallottál, hogy több mint 700 játékkal hamarosan elindul a Sony Game Pass alternatívája?

Itt a PlayStation új szolgáltatása: 700-nál is több játékot küldenek a Game Pass ellen

 

×