A meta lista mellett érdemes lehet a K/D sorrendet is mérlegelni.

A Call of Duty felhasználók sokszor böngészik a statisztikával foglalkozó oldalakat, hogy kiderüljön, éppen melyik fegyverek a legnépszerűbbek a játékban. Havi szinten mi is ki szoktuk gyűjteni ezeket, hiszen nem árt tisztában lenni az aktuális meta fegyverekkel. Azért kerülhetnek a listák élére, mert általánosságban ezek lehetnek a legjobb választások, nem is biztos, hogy alapsebzésben a legerősebbek, de ha minden faktort figyelembe veszünk (sebzés, kezelhetőség, range stb.) akkor ők kerülnek ki győztesen.

Érdekes lehet azonban egy másik lista is, mely szintén a WZRanked weboldalán kapott helyett. A K/D szekcióban azt olvashatjuk le, hogy az adott fegyverek mennyire halálosak egy felhasználó kezében. Minél magasabb ez az érték, annál több ölés jut egy-egy játékos halálára. Természetesen vannak egyező elemek a két (Meta vs. K/D) listán, de nem teljesen fedik egymást.

Nézzük is, hogy mely fegyverek rendelkeznek a legjobb K/D értékkel jelenleg Warzone-ban!

5. EM2

Egy Cold War fegyver nyitja a TOP 5 lista élét, nem véletlenül. Az EM2 személyében egy nagyon effektív, hosszabb távokra is befogható AR-ről beszélünk, melynek recoilja is viszonylag barátságos, főleg a megfelelő kiegészítőkkel megspékelve. Jelenleg 1.29-es K/D arányt tudhat magáénak.

4. Automaton

A meta/népszerűség listában is az előkelő, 5. helyen áll, egy igazi mindenessel van dolgunk. A nerfek sem állnak az útjába, gyakorlatilag a Vanguard integráció óta szerves részét képezi a játékosok loadoutjainak. Alapsebzésben nem biztos, hogy a legjobb, ám a kellemes visszarúgásnak köszönhetően igazi bestia vállhat belőle a játékosok kezében, erről árulkodik az 1.32-es K/D arány is.

3. MG 82

A népszerűsége már nem a régi, ám könnyen leolvashatjuk a statisztikából, hogy a lehet nagy hiba elhagyni. Az LMG-k általában egy bizonyos szituációban hatásosak, ám az MG 82 mindig is arról volt híres, hogy szinte bármilyen körülmény között megállta a helyét. Úgy tűnik darálásban most is első osztályú, 1.34-es K/D aránnyal csípte el a bronzérmes helyezést.

2. C58

Ismét egy CW AR, mely szebb napokat is megélt már népszerűség tekintetében, jó ideig a TOP 10-ben találhattuk a Vanguard integráció előtt. Viszonylag lassú tűzgyorsaságáért kárpótol minket a sebzése és a kiváló pontossága. A C58 tökéletes példája annak, hogy néha érdemes visszanyúlni régebbi fegyvereinkhez. 1.34-es K/D aránnyal rendelkezik az MG 82-höz hasonlóan, így könnyen lehet, hogy már helyet is cseréltek.

1. Owen Gun

Pár héttel ezelőtt még csak a második helyen tanyázott, ám március végére feljött az első helyre. Szerencsére a felhasználók is észrevették a benne rejlő potenciált, így a meta/népszerűség listában is előkelő, 8. helyet tudhat magáénak. Toronymagasan veri a többi fegyvert, jelen pillanatban 1.46-os /KD arányt tudhat magáénak.

A TOP 10 – K/D érték – 2022.03.27. adatok alapján:

Te melyik fegyvert preferálod mostanában?

Rengeteg extra tárgyat rejt az új Rebirth Island – Mutatjuk, hol találod ezeket

×