Ismét itt a hétfő, ami egyet jelent az este 20:00-as Pre-Fire Predictions adással!

Megint elrepült egy hét, újra itt a hétfő, így este 20 órától ismét Pre-Fire Predictions, Bencével, Balázzsal és Martinnal. Ma is érdemes lesz bekapcsolódni az Unibet Magyarország Twitch csatornáján látható adásba, ahol a résztvevők ismét megvitatják az elmúlt hét nap híreit, előtérben a CS:GO világgal, de nem megfeledkezve sok más érdekes e-sport témáról sem.

Először találkozol a műsor nevével?

A Pre-Fire Predictions egy hetente jelentkező, e-sport tematikájú műsor, amely elsősorban a CS:GO világ híreivel és CS:GO fogadással foglalkozik. Jól bejáratott műsorról beszélünk, hiszen 2020-ban látta meg a napvilágot és kisebb-nagyobb – például a pandémia okozta – szünetek ellenére, már több mint 50 epizódnál tart.

Íme az egyeseknek már jól ismert, pontokba szedett gyorstalpaló azoknak, akik nem, vagy csak kevésbé ismerik a Pre-Fire Predictions műsorát:

  • A három állandó szereplő: Rosta Bence, Surányi Balázs és Fehér Martin
  • A műsor heti rendszerességgel jelentkezik, minden hétfőn este 20 órától
  • Elsősorban a CS:GO világ történéseivel, versenyeivel és fogadással foglalkozik
  • De sokszor előkerülnek más játékok vagy aktuális e-sport témák, amiket lehet boncolgatni
  • Ha lemaradtál az élő adásról, bármikor visszanézheted majd a VOD-ok között

A nézők az adásokat eddig a Leet Esport Twitch csatornáján követhettk figyelemmel, ám márciusban az Unibet csatornájára költözött, így az elmúlt néhány hétben már ott látható. Az Unibetnél az idei évben tovább folytatódik a gaming és e-sport kapcsolódású műsorok integrálása, így került előtérbe a Pre-Fire Predictions is, ami az Unibet legújabb projektjei közé tartozik.

Csak hogy még egyet említsünk: márciusban bejelentették az Unibet Gamer Cup nevű versenysorozatot is, ahol ezen a héten pénteken már a negyedik CS:GO kupa kerül megrendezésre. Ha szeretnétek részt venni, ezt ingyenesen megtehetitek ERRE a linkre kattintva, sikeres szerepléssel pedig értékes nyereményeket kaparinthattok meg.

A negyedik adásra március 28-án, azaz ma este 20:00-kor kerül sor, szeretettel várunk mindenkit! Ha pedig játszanátok is egy jót, akkor kattintsatok az alábbi képre és nevezettek az Unibet Gamer Cup következő versenyére!

×