A Valorant játékosok azt szeretnék, ha a Riot Games bevezetne egy egyszerű módszert a problémás csapattársak „kigyomlálására”.

A 2020 júliusi megjelenése óta naponta átlagosan 900.000 aktív felhasználót számláló Valorantnak eddig sem volt hiánya a taktikai FPS mókában részt vevő játékosokból.

Ez azonban nem feltétlenül jó dolog néhány csalódott rajongó szerint. A közösség tagjai elmondták, hogy a Valorant játékuk hogyan siklott ki a kiskorú játékosok miatt, és úgy gondolják, hogy ideje kiszűrni azokat, akik problémásak lehetnek.

Először egy Reddit-felhasználó hozta fel a témát a Valorant subredditen, megemlítve, hogy a Valorantnak „kényszeríteni kellene a játék korhatárát”, és ehhez egy egyszerű matematikai teszt hozzáadását javasolta.

„Úgy gondolom, hogy a játékba való belépés/indítás előtt valamiféle ellenőrzésnek kellene lennie” – mondta. „Megkérdezni a játékostól valami egyszerűt, mint például ‘mi az a 3×5’, mert a kölykök tényleg tönkretehetik a meccseket”.”

Valorant should enforce the game’s age requirement. from VALORANT

Később más játékosok is kifejtették, hogy a közelmúltbeli, kiskorú játékosokkal kapcsolatos tapasztalataik miatt egyet értenek az ötlettel, hozzátéve, hogy „elvesztettem egy meccset, mert egy gyerek 3-22-be végzett, egy másik pedig egész meccsen üvöltözött és a csapattársakat hibáztatta”.

Más Valorant-rajongók azonban nem voltak meggyőződve arról, hogy ez megoldja a problémát. Bár vannak gyerekek, akik bejelentkeznek a játékba, nem mindig ők okozzák az igazi kárt.

„Szerintem nem a gyerekekkel van a probléma. Hanem azokkal az emberekkel, akik gyerekként viselkednek.”

Közben egy másik azt mondta: „Vesztettem már el meccseket, mert egy felnőtt ember 5-20-be végzett, miközben rasszista, szexista megjegyzések mellett, még a csapatársakat hibáztatta, sértegette „.

A Riot már a kezdetektől fogva keményen fellép a toxicitás ellen a Valorantban, de úgy látszik még egy kört kell tenniük.

Mit gondoltok, valóban baj van a fiatal játékosokkal?

Barátságos árú Valorant Bundle érkezik hamarosan a játékba

×