Következő héten duplán megéri majd felnézni az Epic Games Store-ra, ahol nem kevesebb, mint 22.000 forintban osztanak majd ki játékokat.

Az Epic Games ezen a héten engedi levegőhöz jutni a játékosokat, és egy viszonylag könnyed, de nem mellesleg kifejezetten szórakoztató retro hangulatot árasztó okkult sci-fi flipperjátékot ad teljesen ingyen. Jövő héten viszont visszatérünk a kihagyhatatlan ingyenességek mezejére, és nem is egy, hanem rögtön két remek alkotással ráznak fel minket az áldott flipperezésből.

Az Epic március utolsó napjától egészen április 7-ig bezárólag a City of Brass, és a Total War: Warhammer remekműveket osztja majd ki mindenkinek, aki igényt tart rájuk. És miért is ne tartanánk, hiszen a játékok összértéke a jelenlegi teljes árukon meghaladja a 22.000 forintot is.

A City of Brass egy Aladdinba oltott, néha Bioshockot idéző belső nézetes rogue-like, annak is a nehezebbik fajtájából. A Bioshockos párhuzam egyébként nem a véletlen műve, ugyanis a játékot néhai Bioshock-fejlesztők dobták össze, bár azért Ken Levine hiánya igencsak meglátszik. Nem egy tökéletes alkotás, de ha szereted a műfajt (és az Ezeregy éjszakát), akkor a City of Brass semmiképp sem lesz csalódás.

 

A Total War: Warhammert talán keveseknek kell csak bemutatni. Total War + Warhammer = Total War: Warhammer. Ebben a stratégiában egyesül a Total War-sorozat gigantikus csatái a Warhammer-világával és teremtményeivel, az eredmény pedig egészen magával ragadó. Pillanatok alatt képes még azt is beszippantani, aki egyébként nem kifejezetten rajong a stratégiák műfajáért, ami azért veszélyes, mert a TW:Warhammerbe akár játékórák százait is simán beleölheti az emberfia-lánya.

 

Az akciókat tehát a következő hét csütörtökétől éritek el hét napon keresztül az Epic Games Store felületén, miután pedig bezsákoltátok őket, örökre a játéktáratokban maradnak.

Ne maradj le az Amazon ajándékairól sem, amelyeket a Prime-előfizetés mellé ad még pár napig:

Akciófigyelő | 7 játékot ad ingyen az Amazon – köztük az EA egyik legfrissebb sportjátékával

 

×