A szivárogtatók egyre több információt lepleznek le a hamarosan induló Rainbow Six: Siege Y7S1 evetjéről és különleges játékmódjáról.

Talán nem kell már sokat várni arra, hogy elinduljon a Rainbow Six: Siege Y7S1 különleges eventje és az ahhoz kapcsolódó ideiglenes játékmód. Erről persze hivatalos információk még nincsenek, de szerencsére a szivárogtatók egyre többet osztanak meg.

Új információk és egy rövid videó is jött az érkező eventről.

Az ismert szivárogtató Benjamin szerint az új játékmód neve Toki lesz, melyet egy új pályán játszhatunk majd. Nem világos, hogy egy teljese új, az eventre készített pályán, vagy az évad közepén érkező új R6 pályán. A játékmód során 5v5-ben kell játszanunk, egy kör 3 percig tart. Az a csapat győz, amelyik több pontot szerez majd, különböző oltárok meggyújtásával. Harcolni különleges eszközökkel lehet majd, mint a robbanó, illetve tűz, flash, airjab vagy mérgező gáz Kunaik. Ezek tehát különleges változatai lesznek az új operátor, Azami eszközének.

Utóbbi eldobható Kunairól Zer0Bytes egy rövid videót is megosztott.

 

Nagyon kíváncsi leszek, hogy milyen lesz az új esemény, de úgy érzem, a toxikus játékosok ismét kiváló terepre találnak majd benne. Neked hogy tetszik az ötlet?

Ezt láttad már?

Itt az első videó a Siege Shooting Range gyakorlóterepéről

 

×