A nemrég hackerkedéssel megvádolt Warzone profi, Shifty lehetőséget kapott, hogy bebizonyítsa ártatlanságát egy semleges PC-n és hazugságvizsgálaton.

Tegnap már írtunk róla, hogy az egyik Warzone profi streamer csúnyán beégett, miután letöltötte a FACEIT anti-cheat programját, hogy bebizonyítsa ártatlanságát. Az anti-cheat nem detektált csalást, ám a játékos K/D aránya a béka s*gge alá csökkent.

Mint említettük, Shifty hangoztatta, hogy szeretne egy esélyt arra, hogy egy teljesen semleges beállításon ismételje meg a játékát. Ezért az NRG nevű esport- és szórakoztatóipari szervezet felajánlott neki egy repülőjegyet a létesítményükbe, hogy a PC-jükön játszva és egy hazugságvizsgálaton való részvétellel bizonyítsa ártatlanságát.

Igen, egy szó szerinti hazugságvizsgálat.

Míg Rains technikailag megtette az ajánlatot Shifty-nek, Jake Lucky az ötletelés nagy részét elvégezte. Mint ilyen, a gaming influencer lefektette az előzetes tervet az alkalomra – megjegyezve, hogy a megvádolt streamer „teljes mértékben megfigyelés alatt lesz”, meccseket fog játszani (esetleg más profik ellen), és megpróbálja újraalkotni néhány gyanús klipjét.

Továbbá Lucky megjegyezte, hogy Shifty-t „hazugságvizsgálatnak is alávetik”. Ezt a közösség azonnal észrevette, hogy „nappali tévés” energiája van, egyesek a külföldi Monika Show-hoz hasonlították az ötletet.

Shifty részéről a megvádolt streamer elfogadta az ajánlatot, és lépéseket tett, hogy személyi igazolványt szerezzen a DMV-től, hogy el tudjon utazni erre a lehetőségre, hogy bizonyítsa ártatlanságát.

Mit gondoltok, ha ilyen mértékig elmegy valaki akkor csalt?

Csúnyán beégett a Warzone “profi”, amikor letöltötte az anti-cheatet

forrás: Dexerto

×