Ismét van a Warzone-ban egy scope, amely teljesen eltávolítja a Vanguard sniperek glintjét, ami rengeteg játékot tönkre tehet.

A Warzone első napja óta a csipák mindig is hatalmas szerepet játszottak, mivel Verdansk és Caldera nagyobb mérete, és sniperek egylövéses potenciálja tökéletes párosítást alkotott.

Mint minden másnak, ezeknek is kiegyensúlyozottnak kell lenniük. Ennek egyik módja az, hogy egy csillogás megjelenik a távcső miatt, ami elárulja a lövész helyzetét.

Ez azonban nem volt mindig zökkenőmentes, mivel a játékosok megtalálták a módját, hogy megkerüljék a felbukkanó csillogást. Bár a fejlesztők már korábban is kezeltek néhány ilyen problémát, úgy tűnik, hogy egy új probléma van a láthatáron.

A Warzone tartalomkészítője, IceManIsaac egy YouTube videójában kiemelte, hogy a Vanguard sniperek olyan optikával rendelkeznek, amely teljesen figyelmen kívül hagyja a glintet.

A szóban forgó optika a ZF4 3,5x Rifle Scope, és a glint megszűnésének oka a nagyításban rejlik. Ahogy a YouTuber megjegyzi, ha egy távcső több mint 4x-es nagyítással rendelkezik, akkor csillogni fog, így a 3,5x pontosan a megfelelő pontra esik, ahol a hatótávolság mellett nem árulja el a pozícióját.

 

Az NRG tartalomkészítője megjegyezte, hogy a tartozék túl OP, és reméli, hogy javításra kerül. A WZRanked statisztikái szerint az optika eddig a pontig látott némi használatot, de még mindig messze elmarad néhány opciótól. Bár, várhatóan ez a közeljövőben megváltozik.

Hazugságvizsgálat alá vetik a Warzone “profit”, akit csalással vádolnak

×