Zsozeatya meghallgatta a rengeteg rajongó tanácsát, így megszületett egy új Nber Energydrink, egy új, ütős ízzel. De ez még nem minden.

Ahogy ígérte, 2022 tavaszán ismét nagyot durrant Zsozeatya, ráadásul nem is teljesen egyedül, hanem csapatban. Ahogy azt március elején már egy teaser videóban is megmutatta, létrejött az NBER TEAM, sőt idén rengeteg olyan dolog érkezik, aminek egy részét már le is lepleztük.

Máris mutatjuk, milyen újdonságokkal lepett meg minket Zsoze eddig.

NBER TEAM

Amióta csak megjelent az NBER Energydrink, rajongók ezrei szűntelen fogyasztják a szent nedűt. Természetesen nem csak Zsoze és rajongói, de más, ismert arcok is beálltak az Nber márka mögé. Lil G (zenész) például szintén saját teaser videót kapott, de Makovics Tina (Sugi Tina), Sütő Karcsy és Bálint Tibike is az Nber Team tagja.

Az új Energydrinket előrendelők közül 3 embert sorsolnak ki, akikkel egy egész napot tölt együtt az NBER TEAM. 3 tálcás előrendelés esetén ajándék poszter jár, AMIT AZ EGÉSZ NBER TEAM DEDIKÁL. És ez csak a kezdet.

Új prémium NBER merchandise kollekció

Természetesen Zsozeatya új merchandise cuccokkal és készült neked. A Leet Webshopjában máris láthatod a legújabb Zsozeatyás és Nber márkás pólókat, pulcsikat, nadrágokat, és persze az új ütős ízt! A merchandise termékek prémium minőséget képviselnek, mind anyaghasználatban, mind pedig kivitelezésben. Egyedi belső címkét kapnak, kívül belül szőtt címke került elhelyezésre.

ÚJ NBER! – ÚJ ÍZ – 100%zegz

Az NBER Energydrink megjelenése óta az országban számos rajongó fogyasztja nedűt, ám ez nem jelentette azt, hogy megállt a fejlesztés. Így az egészséges Nber ÜCCSI után itt az ÚJ ÜTŐS ÍZ, a rajongók visszajelzései alapján. Ebből is látszik, hogy Zsozeatya meghallgatja a kívánságokat, és azonnal be is vezette az újdonságokat a kérések alapján.

Rendelés és információk:

Előrendelést az Új Ütős Ízre a Leet Webshopban, vagy az nberenergydrink.hu oldalon adhatsz le.

Az előrendelési időszak egészen április 1-ig tart. Fontos információk a rendeléssel kapcsolatban:

  • Bárki, aki az előrendelési időszakban NBER márkajelzésű termékre ad le rendelést (energiaital, merch) az részt vesz egy nyereményjátékon. A résztvevők közül három személyt kiválasztunk, akik egy teljes napot eltölthetnek az NBER csapatával.
  • Három tálcás rendelés esetén egy ajándék dedikált posztert adunk, amit minden Nber Team tag aláír.
  • Április 1 után várhatóan a boltok polcain is megjelenik a termék.

Természetesen ez még nem minden, hiszen Zsozeatya 2022-ben további újdonságokkal vár téged! Addig is ne feledd: szlogen ide nem kell!

×