A League of Legends játékosok tömegesen arról számolnak be, hogy random kitiltották őket, és senki sem tudja, miért történik ez.

League játékosok hulláma számolt be a közösségi médiában arról, hogy League of Legends-fiókjukba belépve azt látták, hogy permabannolták őket.

Annak ellenére, hogy nem volt figyelmeztetés vagy előzetes viselkedési figyelmeztetés, a Riot Games a semmiből tiltja a fiókokat, és a játékosok válaszokat keresnek arra, hogyan kaphatják vissza a fiókjaikat.

A népszerű League bennfentes, Jacob Wolf még frusztrációjának is hangot adott a Twitteren e véletlenszerű büntetés miatt, kijelentve: „Nyolc éve nem kaptam viselkedési figyelmeztetést”.

Ám van megoldás pár játékos számára.

A jó hír a játékosok számára, akik ezt a „Fiók felfüggesztve” üzenetet kapják, hogy úgy tűnik, hogy ez egy masszív hiba a Riot részéről. Sok játékos azt állította, hogy a folyamatos ki- és vissza logolás megoldhatja a problémát.

Ez a módszer nem igazoltan működik mindenkinél, de rengeteg játékos számolt be arról, hogy a probléma megoldódik, ha csak néhányszor visszalépsz a rendszerbe.

 

A LoL játékosok már több mint egy hete jelezték, hogy ez a felfüggesztési probléma több mint egy hete fennáll, de a Riot egyelőre nem nyilatkozott.

Téged is elkapott a véletlenszerű permaban?

“Nincs értelme már játszani” – Faker csalódott a Solo Queue állapota miatt

https://leet.hu/termekek/konzolok/?price=&pa_gyarto=venom&stock=

×