A GTA 6 rajongói visszatekintettek a GTA Online trailerben egykor elrejtett teaserhez és felfedeztek egy új részletet az érkező játékról.

A Rockstar Games az év elején sokkolta az internetet, amikor bejelentette, hogy a GTA 6 fejlesztés alatt áll, és ezzel véget vetett a rajongók évek óta tartó vitáinak arról, hogy vajon elkezdtek-e dolgozni a legújabb címen.

Bár úgy tűnik, a fejlesztés már egy ideje folyamatban van, a hivatalos bejelentés előtt egy 2020-as GTA Online heist trailerben már elrejtették a GTA 6 teaserjét.

Annak ellenére, hogy akkoriban csak egy koordinátát kaptak „38.527A N; 79.6129A W” a Google Maps-en rákeresve a koordinátákra, egy kanyargós utat találtak, amely véletlen egybeesésből egy VI alakot öltött.

 

A felfedezésből akkor semmi több nem lett, de március 18-án egy Kirsty nevű felhasználó a GTA Forumson elárulta, hogy tovább kutatta az ösvényt.

„Emlékeztek még a Cayo teaserből a koordinátákkal talált VI alakú útra? Beszélgettünk róla a Discordon, úgyhogy újra rákerestem. Az egész egy nagy ösvényhálózat része, és általában minden ösvénynek helyi neve van” – magyarázta.

Mint kiderült, az egyik ösvényt „Rock Star”-nak hívják, ami csak még inkább érdekessé teszi a koordinátákat.

Néhány felhasználó azt javasolta, hogy nézzék meg a helyszínt IRL, hátha van ott valami, de egyelőre nem tűnik úgy, hogy bárki is kimerészkedett volna az ösvényre.

Tekintve a Rockstar múltját a bonyolult Easter Eggek terén, könnyen lehet, hogy ez volt az első GTA 6 tease. Sőt lehet, hogy még rengeteg további titkot rejt a koordináta.

Végre! – Most már hivatalos a GTA V és a GTA Online next-gen konzol verziója

https://leet.hu/termekek/konzolok/?price=&pa_gyarto=venom&stock=

×