Két bevállalós pilóta úgy döntött, hogy bebizonyítja: a Battlefield hírhedt repülőből kiugrós trükkjét a valóságban is meg lehet csinálni.

Luke Aikins és Andy Farrington adrenalinfüggő mutatványos pilóták egészen elképesztő, eddig még soha nem látott, ámbár a játékosoknak talán ismerős trükköt terveznek hamarosan végrehajtani.

Ha játszottál már a Battlefielddel, akkor egészen biztosan rá fogsz ismerni: kiugranak egy repülőgépből, majd szabadesésben próbálják visszanavigálni magukat bele. Ezt a népszerű lövöldében egy rakétavetővel szokták csinálni, amivel aztán leszedik az ellenfél gépét is, majd visszaszállnak a sajátjukba. Na erre egészen biztosan nem kerül sor, de két repülő azért lesz.

Az eltérés a lövöldözésen és a robbanáson kívül az lesz, hogy Aikins és Farrington két külön géppel indul a magasba. Amikor mindketten elérik a 4267 méteres magasságot, kiugranak belőlük, majd próbálják szabadesésben átnavigálni magukat a másik zuhanó repülőjébe, mielőtt az földet érne. Erre még úgy sem lesz sok idejük, hogy légféket is használnak (a kerekek alá akasztott nagy deszkák, amivel lelassítják a gépek süllyedését), vagyis a mutatványt néhány perc alatt kell megcsinálniuk, ha nem akarnak kilapulni.

Szerencsére azért elég jók az esélyeik, hiszen mind Aikins, mind pedig Farrington mögött van már pár hasonló ugrás. A 48 éves Aikins például 2016-ban ugrott ki egy repülőből 7.620 méteres magasságból, méghozzá ejtőernyő nélkül, hogy aztán egy 30×30 méteres Dyneema-hálóval fogják el. Ezzel szemben Farrington 39 évesen a Red Bull Air Force csapatának legfiatalabb tagja, akinek több bázisugrás és egy csomó filmes extrém kaszkadőrmutatvány van a háta mögött – olyan filmekből, mint a Transformers 3 és a Vasember 3.

A srácok Battlefieldes mutatványát a Red Bull támogatja (nyilván, hát ki más?), amit a Hulu élőben fog közvetíteni április 25-én.

De van róla egy előzetes is, tessék:

 

 

 

 

via – New Atlas

Egyetemisták építették meg a világ első és egyetlen működő elektromos Batmobilját

https://leet.hu/termekek/konzolok/?price=&pa_gyarto=venom&stock=

×