Szivárgásokból úgy tűnik, hogy ismét különleges játékmód érkezik a Rainbow Six: Siege világába.

Néhány nappal ezelőtt elindult a Rainbow Six: Siege új évada, mely az új operátor mellett új játékmódot is behozott. A TDM kiváló terep arra, hogy gyakoroljuk a célzást, függetlenül az operátorok egyedi képességétől. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a Y7S1 ne tartogatna még új játékmódot. Szivárgásból úgy tűnik ugyanis, hogy az évadban még lesz egy különleges event, egyedi játékmóddal,

amiben oltárokat kell meggyújtani.

Az ismert R6 szivárogtató, Script nemrég Twitteren osztotta meg legfrissebb információit az állítólagosan érkező eventről. A játékmódban elvileg oltárokat kell majd a csapatoknak meggyújtania, amivel a csapat pontokat szerez. Ugyanakkor cél az is, hogy megakadályozzuk, hogy a másik csapat pontot szerezzen. Ha először szerzünk meg adott számú pontot, akkor nyer a csapatunk. Egyszerre 3 oltár aktív, amely x másodperc után resetelődik és helyet változtat.

A szivárgásból egyelőre persze nem lehet tudni, hogy valóban ilyen játékmód jön-e, és ha igen, akkor mikor. Alapvetően ez a baj a szivárgásokkal. Az viszont simán lehetséges, hogy a fejlesztők még meglepnek minket valamivel a 7. év első évadában. Te örülnél neki?

Ezt láttad már?

Kifosztották az Apple-t – Teljesen elkapkodták az olcsóbbik iPhone-t

 

https://leet.hu/termekek/konzolok/?price=&pa_gyarto=venom&stock=

×