Miután 2021 júliusában bejelentették, a gamerek epekedve várják a Dead Space felújított változatát, a Remake-t.

Bár nagyon régóta tudjuk, hogy készül a Dead Space felújított változata, a Dead Space Remake megjelenésére még nagyon sokat várni kell. Nem is olyan rég bejelentették, hogy a projekt késik, a megjelenést 2023-ra halasztották. A legutóbbi játékot a sorozatban, a Dead Space 3-at még 2013-ban kaptuk, egy új csapat pedig most azon dolgozik, hogy a régit új formában kapjuk vissza. A stúdió olyan tartalmat is szeretne beépíteni a remake-be, amelyet korábban az eredeti játékból kivágtak.

Összehasonlítást azonban korai formában már láthatunk.

Philippe Ducharme vezető producer azt állította, hogy a remake tanul az utolsó rész hibáiból, és kiveszik az összes mikrotranzakciót. Az új csapat mindent a semmiből épít újjá, teljesen új külsőt adva a játéknak. A YouTuber Cycu1 most egy videóban hasonlította össze az eredeti Dead Space-t és az Remake fejlesztése során látott felvételeket. Bár az is igaz, hogy a korábban kikerült fejlesztői videókról büszkén állítják, hogy „nem a végső formáját mutatják a játéknak”.

 

Az azonban nagyon jól látható, hogy a játék teljesen más textúrákat, felbontást, és képkockasebességet mutat. Megújultak az animációk is. Mivel ez egy korábbi videó, 2023-ra a srácok talán még szebb játékot hoznak el nekünk. Neked hogy tetszik?

Ezt láttad már?

Bika lett a Windows: PC-n mostantól sokkal gyorsabban töltődnek be a játékok

 

https://leet.hu/termekek/konzolok/?price=&pa_gyarto=venom&stock=

×