Az esélylatolgatás mellett, komoly és könnyed témák egyaránt előkerültek a Pre-Fire Predictions első Unibetes adásában.

A Pre-Fire Predictions egy hetente jelentkező, e-sport tematikájú műsor, amely elsősorban a CS:GO világ híreivel és CS:GO fogadással foglalkozik. Jól bejáratott műsorról beszélünk, hiszen 2020-ban látta meg a napvilágot és kisebb-nagyobb – például a pandémia okozta – szünetek ellenére, már több mint 50 epizódnál tart.

Az Unibet a fentebb említett műsor mellett már másképp is beszállt a gaming világába, hiszen márciusban közösségi kupát indítanak, mégpedig értékes jutalmakkal. Kezdésképp a CS:GO online kupa március 11-én kerül megrendezésre, 100 ezer forint értékű nyereménnyel. Lehet még nevezni, ne maradjatok le róla!

Az adásokat eddig a Leet Esport Twitch csatornáján kísérhettétek figyelemmel, ám márciustól kezdődően az Unibet csatornájára költözött, így a március 7-i, hétfői adást már ott lehetett nyomon követni. Nemcsak a platform, hanem a forgatási helyszín is megváltozott, hiszen a Pre-Fire Predictions hétfőtől kezdődően nem online, hanem offline, profi körülmények között, a Leet stúdiójából kerül adásba.

Nézzük, hogy miről is volt szó a hétfői epizód során!

A műsor résztvevői szokás szerint a friss világranglista átnézésével, a változások elemzésével kezdtek, majd régiós bontásban rátértek az RMR nyílt kvalifikációkra, ahol magyar érdekeltségekből, de még magyar sikerből sem szenvedtünk hiányt.

Az adás második felében komolyabb téma boncolgatásába kezdtek, egész pontosan az orosz-ukrán konfliktus e-sportra kifejtett hatásairól, az orosz szervezetekre kirótt szankciókról és a csapatok, játékosok jelenlegi helyzetéről, lehetőségeiről esett szó.

Pillanatkép az első adásból.

Természetesen a Pre-Fire Predictions során – nevéhez méltóan – az e heti fogadási opciók is terítékre kerültek. A három résztvevő elsősorban a ma startoló ESL Pro League S15-höz kapcsolódóan tartott esélylatolgatást, majd egyénileg szelvényeket is összeállítottak, illetve egy házi Pick’Em verseny is útjára indult. Ha visszanéznétek a streamet, akkor azt IDE kattintva tudjátok megtenni.

Általános Pre-Fire Predictions gyorstalpaló

  • A három állandó szereplő: Rosta Bence, Surányi Balázs és Fehér Martin
  • A műsor heti rendszerességgel jelentkezik, minden hétfőn este 20:00-tól 22:00-ig
  • Elsősorban a CS:GO világ történéseivel, versenyeivel és fogadással foglalkozik
  • De sokszor előkerülnek más játékok vagy aktuális e-sport témák, amiket lehet boncolgatni
  • Ha lemaradtál az élő adásról, bármikor visszanézheted majd a VOD-ok között

Ha kedvet kaptatok hozzá, hogy a továbbiakban élőben is nézzétek az adásokat, akkor érdemes követni az Unibet Twitch csatornáját, hiszen ott jelentkezünk hétről-hétre. A következő adásra március 14-én este 20:00-kor kerül sor, szeretettel várunk mindenkit!

×