Call of Duty

„Befuccsolt” BR-ből merítünk ötletet? – Ezért könyörögnek a WZ játékosok

Bár a Blackoutot nyugdíjazták, és a Warzone lett a Call of Duty battle royale-ja, sok játékos még mindig szeretettel gondol vissza a Black Ops 4 spin-offjára. Olyannyira szeretettel, hogy a Raven Software-től várják, hogy a Blackout néhány „fantasztikus funkcióját” a Warzone-ba is beépítse.

A battle royale műfaj a 2010-es évek végén hódította meg a játékvilágot, és a Treyarch volt az egyik első AAA stúdió, amelyik kihasználta a jelenséget.

A Warzone 2020-as átütő sikere előtt a Blackout a Black Ops 4-gyel érkezett, és egy hagyományosabb battle royale-t kínált. Bár a 60 dolláros árcédula és a cross-play hiánya cserben hagyta, sokan a Blackout alapvető játékmenetét kedvelték, és a rajongók most azt kérik a Raven Software-től, hogy adjanak pár funkciót a Blackout-ból a Warzone-ba.

Egy Reddit-felhasználó, Dnochian kezdte a felvetést, arra kérve a Raven Software-t, hogy „nézzen vissza, és lássa azt a hihetetlen munkát, amit abban a játékban végeztek, és hozzon vissza valamit abból a jóból”.

Dnochian felhozta a „fantasztikus kihívásokat a skinek feloldásához”, a zombik által fertőzött területeket, a vizet, amiben úszhattál, a szárnyasruhákat, a tankokat és az emoteokat – azt kívánva, hogy a Raven Software fontolja meg, hogy ezek közül néhányat a Warzone-hoz is hozzáadjon.

A Blackout hagyományosabb lootolási rendszerrel rendelkezett, ahol a játékosoknak meg kellett találniuk az összes olyan attachmentet, amivel fel akarták szerelni a fegyverüket, és az egyik felhasználó szerint ettől a játék „szinte törvényszerűen készségalapúnak” tűnt. Azt mondták, hogy ez a lootolási rendszer „nagyon kiegyenlített”, a kockázat és a jutalom egyensúlyát tartotta fenn.

„Inkább a szárnyas ruhák, mint az ejtőernyők” – mondta OrochuOdenMain91.” Egy másik azt mondta, hogy a „heartbeat dartnak” vissza kellene térnie.

Bár nem valószínű, hogy sok ilyen Blackout funkció átkerülne, a Raven a Vanguard Royale módot arra használta, hogy új funkciókkal és mechanikákkal kísérletezzen. A Heartbeat nélkül és a magasabb TTK-val sokkal inkább hasonlít a Blackoutra, mint a Warzone normál módjára.

Valóban nerfelték a Brent?

 

DV

Korábbi cikkek

Megvan a Google kereséseknél a „tárolt változat?” – Megszűntették

2024.02.03. - Bizonyára te is gyakran használod a Google keresőt, hogy megtaláld a legmegfelelőbb oldalakat.…

13 óra telt el azóta...

Felejtsd el a Pokémonokat, már tölthető a Palworld Digimon mod

2024.02.03. - Nos, talán már hallottál arról, hogy a Palworld rajongók nem voltak elégedettek azzal,…

14 óra telt el azóta...

„Manipulálta a PlayStation 5”, ezért hajtott be a Mekibe

2024.02.03. - Azt már számtalan kutatás bizonyította, hogy bizony a videojátékoknak van hatása az elménkre,…

14 óra telt el azóta...

7 film, amiből döbbenetesen nagy botrány lett

Bódi Dániel 2023. 08. 02. - A filmkészítők élete sem játék és mese, főleg akkor…

16 óra telt el azóta...

Gyakori Gamer kérdések – Íme a leghülyébb vásárlói kérdések játékokról

Gábor János 2022.12.29. - A világháló messze legszórakoztatóbb tartalmai közé tartoznak a hülye kérdések, amelyek…

17 óra telt el azóta...

Ilyen a tökéletes nő és férfi a 3 legnagyobb képgeneráló AI szerint

Gábor János 2023.07.04. - Nem sok kétséget hagy a Bulimia Project kutatásának eredménye arról, hogy…

18 óra telt el azóta...