A GTA V PS5 és Xbox Series X verziója „kibővített és továbbfejlesztett” lesz, de mit jelent ez?

A Grand Theft Auto V és a Grand Theft Auto Online március 15-én érkezik PlayStation 5-re, Xbox Series X és S-re – az akciódús, kasszasikerekkel teli Story Mode-kaland és a GTA Online dinamikus, folyamatosan fejlődő világa számos újítással érkezik PlayStation 5-re az új és visszatérő játékosok számára.

A GTA V és a GTA Online új változatai minden eddiginél gazdagabbá, részletesebbé és magával ragadóbbá teszik az élményt, hiszen az új grafikai módok továbbfejlesztett valósághűséget és teljesítményt nyújtanak, beleértve az akár 60 FPS-t és a 4K-s megjelenítést, valamint a ray tracinget és a jobb textúraminőséget, továbbá kihasználják a PlayStation 5 technikai fejlesztéseit a gyorsabb töltési időket, a magával ragadó 3D-s hangot és még sok mást.

Grand Theft Auto V

Éld át Franklin, Michael és Trevor egymásba fonódó történetét Los Santos napsütötte metropoliszában és Blaine megye isten háta mögötti vidékein, minden eddiginél részletesebben, lenyűgöző, teljesen új szintű vizuális hűséggel.

Válassz a három részletes új grafikai beállítás közül, hogy a játékélményt a számodra legfontosabbakhoz igazítsd. A Fidelity Mode a legmagasabb vizuális minőségre van hangolva, és 30 FPS-t céloz meg. Ebben a módban a PlayStation 5 és az Xbox Series X támogatja a natív 4K felbontást, bekapcsolt ray tracinggel. A Performance Mode (Teljesítmény mód) a legjobban reagáló játékélményre van hangolva, és 60 FPS-t céloz meg.

Ebben az üzemmódban a PlayStation 5 és a Series X támogatja a felskálázott 4K felbontást, a Xbox Series S 1080p felbontást támogat. Ezen kívül a PlayStation 5 és a Xbox Series X rendelkezik Performance RT móddal, amely a Fidelity és Performance módok hibridje, és támogatja a felskálázott 4K felbontást, engedélyezett ray tracinggel, és 60 FPS-t céloz meg.

Ezek az új verziók átfogó fejlesztéseket is kínálnak, többek között gyorsabb betöltési időt, nagyobb népesség- és forgalmi változatosságot, fokozott növényzet-sűrűséget, jobb világítási minőséget az árnyékok, vízvisszaverődések és egyéb elemek tekintetében. Emellett javított anti-aliasing, motion-blur, rendkívül részletes új robbanások, tűz és még sok más.

A játékosok a Rockstar Games Social Clubba feltöltött mentéssel kezdhetik el átvinni a Story Mode előrehaladásukat. A folyamat megkezdéséhez lépj be a GTAV-ba a jelenlegi konzolfiókodon, és menj a Pause menü Game fülére. Onnan válaszd ki a Mentés feltöltése opciót. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy platformonként egyszerre csak egy játékmentést tárolhatsz, és a mentések 90 napig letölthetők maradnak.

Grand Theft Auto Online

A GTA Online új generációja számos új járművet és a Los Santos-i autós találkozó újdonságát tartalmazza: Hao’s Special Works.

A Hao’s Special Works magában foglalja a kategória legjobb járműfejlesztéseit, a speciálisan átalakított járműveket használó új versenyosztályokat, valamint a Hao’s Special Works Time Trials heti rendszerességű időmérő versenyeit, valamint a Premium Test Ride-ot, ahol ingyenesen ülhetsz az újonnan átalakított járművek volánja mögé.

Amellett, hogy a hozzáférés a GTA V részét képezi, a GTA Online most először önálló címként is elérhető lesz PlayStation 5-re. Ráadásul a megjelenéstől számított első három hónapban a GTA Online ingyenesen letölthető és megtartható lesz, ami exkluzív ajánlat a PlayStation 5 játékosok számára – így minden eddiginél könnyebben megtapasztalhatják az új játékosok mindazt, amit a GTA Online kínál.

A GTA Online továbbá számos új életminőségi fejlesztést tartalmaz, többek között egy újonnan tervezett bevezetőt és oktatóprogramot az új játékosok számára, egy új előlapi főmenüt, amely lehetővé teszi, hogy közvetlenül a különböző módokba, a legújabb kiemelt heti eseménytartalomba és még sok másba ugorjanak.

A Grand Theft Auto V és a Grand Theft Auto Online március 15-én lesz elérhető digitálisan a PlayStation és Xbox konzolboltban – az elővásárlás és az előtöltés március 8-án kezdődik -, a fizikai kiadások pedig áprilisban jelennek meg.

Hogy mi?

Egy teljesen irányíthatatlan, gazdátlan rakéta csapódott be a Holdba

https://leet.hu/nonap/

×