A hírhedt Warzone cheat szolgáltató, az EngineOwning teljesen ingyenessé teszi a hackeket, miközben a harc az Activision Richochettel folytatódik.

Az EngineOwning az Activision és a hackermentes élményt kereső Warzone játékosok számára a legnagyobb fenyegetést jelenti. Januárban a német oldalt hatalmas perrel sújtotta az Activision, azt állítva, hogy a hackjeik „több millió dolláros” kárt okoztak. A hackszolgáltató azonban nem volt hajlandó meghátrálni, és válaszul új Vanguard csalásokat adott ki.

Most pedig bejelentették, hogy kiadják a Modern Warfare és a Warzone csalás ingyenes változatát.

Egy fórumbejegyzésben az oldal ismertette a RICOCHET elleni harcra vonatkozó terveit, beleértve a Spooferükön végrehajtott változtatásokat, amelyek megakadályozzák, hogy az anti-cheat felismerje a csalást.

 

„A cheat csak ESP-vel és Radarral fog rendelkezni, korlátozott, 100-as hatótávolsággal, nem lesz benne Misc Features sem” – jelentették be. „Az eredeti verzió továbbra is megvásárolható lesz azok számára, akik a teljes csalási élményt részesítik előnyben.

Az oldal továbbá hozzátette, hogy hamarosan elérhető lesz egy Overwatch hack, ami rossz hír lehet az Activision-Blizzard számára, mivel a pletykák szerint az OW2 bétája nagyon közel van.

Mivel a csalók elleni harc folytatódik, ez az új fejlemény minden bizonnyal komoly csavart jelenthet, különösen akkor, ha a játékban jelentősen megnő a hackerek száma, ami tovább terelheti a bosszús játékosokat más címek felé.

A Ricochet azonban a hackerek számára már eddig is kínszenvedés volt, a csalás elleni trollkodás az ellenségek láthatatlanná tételével.

Meglátjuk, hogy az Activision képes lesz-e tartani a tempót, vagy a hackercsoportok végül ismét előnyre tesznek szert.

A frissítésekben viszont nincsen hiány.

Rákapcsoltak a fejlesztők? – Újabb Warzone update érkezett csütörtökön

https://leet.hu/nonap/

×