A CS:GO fogadási műsor a továbbiakban az Unibet Twitch csatornáján lesz majd látható.

A Pre-Fire Predictions egy hetente jelentkező, e-sport tematikájú műsor, amely elsősorban a CS:GO világ híreivel és CS:GO fogadással foglalkozik. Jól bejáratott műsorról beszélünk, hiszen 2020-ban látta meg a napvilágot és kisebb-nagyobb – például a pandémia okozta – szünetek ellenére, már több mint 50 epizódnál tart.

Az adásokat eddig a Leet Esport Twitch csatornáján követhettétek figyelemmel, ám márciustól az Unibet csatornájára költözik, így a továbbiakban már ott lesz majd látható. Nemcsak a platform, hanem a „forgatási helyszín” is megváltozik, hiszen a Pre-Fire Predictions innentől kezdve nem online, hanem offline, profi körülmények között, a Leet stúdiójából kerül adásba.

Az Unibet nem most nyit először a gaming és e-sport piac felé, a tavalyi évtől kezdődően már több jól ismert streamert is szerződtettek csatornájukra, így például Bereznay Danit, Madar „bLYYY” Balázst, vagy éppen Kiss „AK” Ádámot. Ezenkívül az Unibetet aktív Youtube jelenlét jellemzi, ahol számos műsorral kedveznek a hagyományos sportok kedvelőinek.

Az idei évben tovább folytatódik a fentebb már említett gaming és e-sport kapcsolódású műsorok integrálása, így került előtérbe a Pre-Fire Predictions is, ami az Unibet legújabb projektjei közé tartozik. Csak hogy még egyet említsünk: bejelentették az Unibet Gamer Cup nevű versenysorozatot, amelyre több játékban is ingyenesen lehet jelentkezni, sikeres szerepléssel pedig értékes nyereményekhez lehet jutni.

Most pedig jöjjön egy kis gyorstalpaló azoknak, akik nem ismerik a Pre-Fire Predictions műsorát:

  • A három állandó szereplő: Rosta Bence, Surányi Balázs és Fehér Martin
  • A műsor heti rendszerességgel jelentkezik, minden hétfőn este 20:00-tól 22:00-ig
  • Elsősorban a CS:GO világ történéseivel, versenyeivel és fogadással foglalkozik
  • De sokszor előkerülnek más játékok vagy aktuális e-sport témák, amiket lehet boncolgatni
  • Ha lemaradtál az élő adásról, bármikor visszanézheted majd a VOD-ok között

És a legfontosabb, hogy márciustól mindezt most már az Unibet csatornáján, profi stúdiós körülmények között, díszlettel, állandó rovatokkal kísérhetitek figyelemmel. Az első adásra március 7-én este 20:00-kor kerül sor, szeretettel várunk mindenkit!

×