A Warzone második része már szinte hivatalos, de vajon mi az, amire a magyar játékosok vágynak?

A Warzone mostanában nem épp a stabilitásáról vagy a bugmentességéről híres. Rengeteg player panaszkodik a játékra, főleg a Vanguard integrációja után. A hetekben viszont rengeteg szivárgást kaptunk a Modern Warfare II, és a Warzone 2 érkezéséről.

Mivel a Warzone 2 egy teljesen új játék lesz, megjelenéskor egy teljesen lecsiszolt játékra számíthatunk, nem három játékból összeturmixolt káoszra.

Ám mi az, amit a magyar Warzone játékosok várnak az új résztől?

A nagy Warzone csoportokban feltették ezt a kérdést, és sokan kifejtettétek a véleményetek, illetve azt, hogy mitől lehet az Activision battle royale játéka az, ami régen volt.

Kezdjük is a legtöbbet hajtogatott témával: mindenkinek kell a FOV.

Sokan írták a FOV-ot a konzolosok számára, ami valószínűleg jönni fog a next-gen konzolokra. Szóval ezt mondhatni kipipálhatjuk a listáról.

Crossplay kikapcsolása.

Sokan írták a Crossplay problémáját. Mint konzolos játékosok nem akarnak PC-s lobbiba kerülni, már csak a FOV hiánya miatt se.

SBMM

Az SBMM egy másik forró téma a FOV mellett. A lobbik néha annyira erősek, hogy nem érzitek jól magatokat játék közben. Ami érthető, hiszen senki sem szeret 2 perces köröket menni 5 perc játékkereséssel.

Volt róla már szó, hogy a fejlesztők hozzá akarnak nyúlni a rendszerhez, erről ITT olvashattok többet.

Időjárás

Az újabb játékok mostanában különböző időjárásokkal vannak ellátva, hogy egy külső befolyásoló tényezőt adjanak a játékhoz, amihez alkalmazkodni kell. Ez valóban egy érdekes felvetés a Warzone-nal kapcsolatban, bár a kör maga elég fenyegető tud lenni, ha rossz helyre landolsz és nem figyelsz.

Ha már Warzone, akkor legyen War

Voltak, akik a skinekre panaszkodtak. Bár a Call of Duty nem a Warzone-nal kezdte a különböző csili-vili skinek gyártását.

Szerver/tick rate

Ez egy nagyon fontos tényező az FPS játékoknál. A Warzone szerverei jelenleg 20-24 Hz-en frissítenek, ami azt jelenti, hogy nagyon lassú a szerver és a közted lévő információ csere, így sokszor kapsz sebzést esetleg a fedezék mögül.

A Warzone-os cuccok

A Warzone ingyenes játék, de rengeteg pénzt ölhetünk a játékba, ha megvásárolnunk 1-2 skincsomagot, ami valóban megtetszett. Nos ezeket a skineket szeretné pár ember viszont látni a WZ 2-ben, újravásárlás nélkül.

Nos mivel a Warzone 2 egy teljesen új játék lesz, így nem hinném, hogy ez kivitelezhető lesz.

Kifejtett vélemény

Volt, aki vette a fáradtságot és egy hosszabb listát írt. Itt majdnem minden elhangzott, ami ezelőtt, de az úriember hozzáadott még pár apróságot.

Amit hozzáadott, hogy a movementet megtartaná a Warzone 2-ben is, illetve szívesen fizetne a játékért, ha jobb lenne az élmény.

Nos a legtöbb vélemény hasonló, mint amit az évek során panaszoltak a játékosok, de remélhetőleg az Activision figyel a rajongókra és valóban újra elhozza nekünk a Warzone igazi élményét.

Addig is maradj a toppon ezekkel a fegyverekkel.

Gyors felemelkedések és még nagyobb bukások – Ez a Warzone 10 legerősebb fegyvere március elején

https://leet.hu/?orderby=relevance&paged=1&s=arenaracer&post_type=product

×