Az Apple egy új iPhone SE-t mutathat be március 8-án, minden eddiginél kedvezőbb áron.

Az Apple két évvel ezelőtt mutatta be a második generációs iPhone SE-t, amelyet iPhone SE (2020) névre kereszteltek. Friss pletykák szerint a vállalat március 8-án visszatér az utóddal egy olyan eseményen, ahol várhatóan egy felfrissített iPad Air-t is bejelent.

Bár az Apple még nem erősítette meg az eseményt, John Donovan elemző szerint az új iPhone SE ára 300 dollárnál (kb. 100 ezer Ft) kezdődhet. Ez 99 dollárral (33 ezer forint) kevesebb, mint az iPhone SE (2020) alapára.

Egy másik elemző, Daniel Ives azonban úgy véli, hogy az Apple marad a 399 dolláros alapárnál, de nem zárja ki az alacsonyabb árat sem. Az új iPhone SE, amely a pletykák szerint az iPhone SE+ 5G nevet kapja, várhatóan 5G-támogatással, továbbfejlesztett kamerával és az Apple A15 Bionic chipjével érkezik, amely tavaly az iPhone 13-as termékcsaláddal debütált.

Bár az iPhone SE+ 5G néhány fejlesztéssel érkezik majd elődjéhez képest, a dizájn terén nem lesznek nagyobb változások, mivel az okostelefon várhatóan megmarad a régi, 2017-es iPhone 8-szerű dizájnnál.

Úgy látszik, a gamerek nem tudnak fellélegezni.

Valóra válhat az Nvidia és a gamerek rémálma? – Semmitől sem riadnak vissza a hackerek

 

https://leet.hu/?orderby=relevance&paged=1&s=arenaracer&post_type=product

×