Ki mondta, hogy a romantika halott?

Bár elsőre akár ez egy vicc is lehetne, de úgy tűnik, nem az. Lehetséges a jövőben ugyanis, hogy Dead by Daylight alapján, vagy annak világában egy randiszimulátor készül. Valószínűleg azok számára, akik így is szívesen veszik a horror témát. Nemrég a DBDLeaks oldalán tűnt fel egy szivárgás, miszerint a Behavior csapata védjegyet nyújtott be egy új játék címére. Ez nem más, mint a

Hooked On You: A Dead By Daylight Dating Sim.

Egyelőre nem lehet tudni, hogy ez a cím egy Dead By Daylight kiegészítő lesz, vagy egy teljesen különálló játék. Az viszont elég egyértelmű, hogy a játékban randizni kell majd, valószínűleg a Dead By Daylight világában, vagy karaktereivel.

 

Persze egy randiszimulátor furcsa lehet a horrorjátékot tekintve, de valójában a rajongók imádják az ilyen kiegészítőket. A cím számtalan ismert franchise-t hozott már be kiegészítőként, de népszerű a sok vicces és érdekes skin is, mint a nyuszi maszk és hasonlók.

Mivel a játék az LMBTQ+ közösség körében is népszerű, talán a randiszimulátorral nekik kívánnak kedveskedni majd. Egyelőre ez persze csak szivárgás, de reméljük hamarosan a fejlesztőcsapat is kommentálja a hírt.

Ezt láttad már?

Nincs több akadozó Twitch és Discord! – Íme a megoldás a Telekom internet-problémáira

 

https://bit.ly/3JFrSnw

×