Hivatalosan is lezajlott az első #SamsungGamer Nights a Gamerlandben, ahol remek versenyek mellett óriási buli is várta a játékosokat.

#SamsunGGamer Nights egy új, havi rendszerességgel érkező, teljesen ingyenes versenysorozat Gamerladben, ahol offline körülmények között, minden alkalommal lehetőség nyílik egy PC-s, egy konzolos és egy mobilos játékban összecsapnia a hazai gamereknek és e-sportolóknak. Mindezt értékes Samsung, Logitech termékekért, és Leet Gaming webshop utalványokért. Emellett pedig találkozhatunk a helyszínen kedvenc streamereinkkel, influencereinkkel, valamint az e-sport versenyek közben további nyereményeket lehet megkaparintani a különböző Gamerland Challengeken, így nem csak a saját játékodban bizonyíthatod, hogy te vagy a legjobb, de teljesen új terepeken is kipróbálhatod magad.

Ilyen volt az első #SamsunGGamer Nights.

Az eredmények

Mivel az első #SamsunGGamer Nights legfontosabb eseményei a versenyek voltak, nem maradt az este nyertesek és nyeremények nélkül. Az este folyamán a játékosok FIFA22-ben, League of Legends-ben, Call of Duty Mobile-ban mérhették össze tudásukat, de a látogatók is Gamerland Challangeken vehettek részt, értékes nyereményekért.

Íme a versenyek győztesei:

  • FIFA22 – GodorDonat
  • LoL 1v1 – Gappi
  • CoD 1v1 – MukkeRr

#SamsunGGamer Nights első versenyén több mint 500.000 Ft értékű nyeremény talált gazdára, valamint bónuszként egy Samsung Odyssey Gaming monitor az Ultimate Gaming kvízben.

Az esemény az e-sport versenyek végeztével nem ért véget, hiszen ezt követően éjszakába nyúló Molnargabo és Pierce közönségtalálkozóba, valamint kvízekkel tarkított Gamer Partyba csapott át az est, a Gamerland bárjában.

Ne feledd, hogy a Leet Webshopjában a Samsung Odyssey gamer monitorakció még február 28-ig tart!

https://bit.ly/3JFrSnw

×