Érdekesség, hogy 2008-ban is volt egy hasonló akciója, amikor a Pussycat Dolls egyik számát dolgozta át a „Don’t you wish your cellphone was hot like me”-re, hasonló sikerrel.

A legvadabb álmainkban sem gondoltuk volna, hogy ez valaha meg fog történni, erre tessék. Randi Zuckerberg, a Facebook-alapító és elnök Mark Zuckerberg kevésbé ismert nővére ugyanis úgy döntött, hogy összehozza a zene iránti szenvedélyét a techiparban vállalt hivatásával, amit előfordulhat, hogy nem kellett volna.

De már visszavonhatatlanul megtörtént. Elkészült Randi videoklipje, amiben egy szabadon dolgozza át Adele nagy sikerű Hello című számát, hogy végül bundás pulcsiban vicceskedve énekelgessen a kriptovalutákról. A végeredmény magáért beszél, és ugyan Randi csak Adele-től kért előre bocsánatot, mi most megtesszük ezt helyette felétek is.

A szám sokakban óriási kérdőjelet hagyhat, azonban érdemes megjegyezni, hogy okkal készült. Randi miután 10 évvel ezelőtt otthagyta a testvére közösségi média vállalatát nem kisebb feladatot tűzött ki célul: valahogyan vonzóbbá szeretné tenni a tech-szférát a nők számára.

Mivel a kriptovaluták napjaink legújabb tech-őrülete, így adta magát, hogy Randi is megpróbálja ezt népszerűsíteni a nők körében. Emellett véletlenül márkatanácsadóként is dolgozik az OKCoinnál, amely 2025-ig szeretné elérni, hogy a saját valutájuk legalább felét nők birtokolják. Ennek a népszerűsítő hadjáratnak lehet a része a fenti klip, bár nem vagyunk róla meggyőzve, hogy ez a legjobb módja a kriptó iránti érdeklődés növeléséhez. De ki tudja?!

via – Daily Mail

https://leet.hu/shop/gamerfebruar/

×