A Twitch streamer Tyler1 befejezte a küldetését, hogy a League of Legends minden role-jában elérje a Challengert.

Tyler1 végre megcsinálta: a League of Legends mind az öt role-jában elérte a Challenger rangot. Február 19-én az előző éjszakától kora reggelig streamelt, hogy elérje a Challenger ranghoz szükséges LP-csúcsot egy több mint 15 órán át tartó streamben.

A support kihívás teljesítésével a Twitch-sztár mostanra elérte azt, amit eddig csak néhány játékosnak sikerült.

A 26 éves játékos még 2020 januárjában kezdte el azt a küldetést, amikor elindította a Jungle kihívást, mivel úgy gondolta, hogy a Junglerek állandóan csak hisztiznek – végül ez volt a legnehezebb kihvása, de előtte még teljesítette az ADC kihivást.

2021-ben Tyler teljesítette a top lane és a mid lane kihívást is, így már csak egy maradt hátra, amin a Challengeren kellett megütköznie, és ez nem más, mint a support.

A support volt messze a leggyorsabb kihívása, alig 450 játék alatt teljesítette. Miután elérte a Challenger rangot, a streamer klasszikus T1-módra kipattant, és ordítva üvöltözött: „Ennyi volt! Vége, hivatalosan is!”

Ezután egy pillanatra lecsapott a support role-ra. „A support a legkönnyebb role” – mondta. „Szinte az egész supportot autopilótával agyonjátszottam, még csak nem is viccelek. Az agyam ki volt kapcsolva. Annyira könnyű.”

Tyler így folytatta: „Mielőtt supportot játszottam, azt mondtam, hogy minden support játékos szar, csak azok, akik egy kicsit kevésbé szarok, másznak. Ez igaz.”

Mivel már nincs több kihívás, amit teljesítenie kell, a rajongói kíváncsiak voltak, hogy mik a következő lépései a streamen. Kizárta, hogy különböző streameket rendezzen, és megemlítette, hogy „világszerte” fogja vinni a streamjét.

Ezzel arra utalva, hogy más régiókba utazik, hogy ott is megszerezze az legnagyobb rankot.

Elise kap egy kis szeretetet, de nem örül a közösség.

Elise VFX frissítést kap – A LoL közösség már most panaszkodik

https://leet.hu/shop/gamerfebruar/borítókép: loltyler1

×