Három streamert zártunk be egy szobába, ahol gamer tudásukra és egymásra van szükségük ahhoz, hogy kijussanak. Vajon sikerül?

Néha bizony előfordul, hogy az ember olyan helyzetbe kerül, amikor az igazi gamerként gondolkodás elengedhetetlen. Ilyen helyzet például az, amikor valaki egy szórakoztató és igen izgalmas, gamer szabadulószobába kerül. Most három ismert streamer, KissAdamAK, Bereznay Dániel és aszabokristof egy ilyen szoba foglya lett, ahol csakis gamer ismereteikre, illetve egymásra és az ASUS ROG kiegészítőkre számíthatnak.

De vajon mennyire fogott ki a Mystique Room különleges pályája a streamereken?

Egyedi gamer szoba

A Mystique Room Budapesten, a Szent István körút 9. szám alatt található. Maga a hely izgalmas szabadulószobák tárháza, ahol a cél az együttműködés, a rejtvények és feladványok megoldása. Egy óra alatt kell túljárni a készítők eszén, és megoldani a fejtörőket. A pályákon nincs semmi ijesztő, és váratlan, a garantált izgalmakat az események pezsgő sora, és a gyorsan fogyó idő biztosítja.

A Mystique Room és az ASUS ROG segítségével most a Kocka szobát alakítottuk át úgy, hogy különleges gamer szabaduló szoba legyen, egyedi kihívásokat tartogatva a streamereknek. Látni szeretnéd, hogy a három virtuóz, hogyan oldja meg a feladatot?

Így küzdött a közkedvelt League of Legends streamer, a sikeres F1 szimulátorpilóta, és a megállíthatatlan Warzone profi:

 

Nagyon szépen köszönjük a lehetőséget és az együttműködést az ASUS-nak és a Mystique Roomnak.

A nagy kérdés: rajtuk kívül melyik streamert néznéd meg egy hasonló helyzetben?

×