A Horizon Forbidden West most pénteken végre megjelenik, és ha még nem vagy miatta izgatott, most ez lehetsz. Megmentheted vele a Földet.

A Horizon Zero Dawn folytatása, a Horizon Forbidden West most pénteken végre hivatalosan is megjelenik, és ha még nem olvastad volna el a játéktesztünket róla, még pótolhatod. Ráadásul most az is kiderült, hogy a játékkal nem csak hogy remek élményeket kaphatsz, de segítheted a környezetvédelmet, és megmentheted a Földet. Hogy mi?

A Sony ugyanis egy fát ültet minden egyes játékos után, aki megszerez egy bizonyos trófeát.

 

Igen, jól olvastad. A Sony nemrég ugyanis bejelentette a Play and Plant programot (Játssz és ültess) együttműködésben az Arbor Day Alapítvánnyal. Ennek keretében minden egyes alkalommal, amikor valaki a Horizon Forbiddden Westben megkapja a „Reached the Daunt” trófeát,

egy fát ültetnek egy erdőmentő projektben.

A projekt három erdőmentő kezdeményezést támogat majd szerte az Egyesült Államokban. A kiválasztott erdőknek hatalmas szüksége van a fákra, az erdőirtás és az árvizek miatt ugyanis sok állat élőhelye került veszélybe.

A kezdeményezés március 25-ig, vagy mindhárom projekt befejezéséig tart. Várhatóan kb. 288000 fára lesz szükség, de mivel a trófea a játék történetének elején automatikusan feloldódik, a játékosoknak valószínűleg nem lesz túl sok gond megszerezni. Különösen, ha figyelembe vesszük, hogy az első játékból több mint 20 millió darabot adtak el az első hónapban.

Szóval, ha kell egy jó indok, hogy megvedd a játékot, most büszkén mondhatod magad klímaaktivistának. A Horizon Forbidden West február 18-án jelenik meg PS5-re és PS4-re.

A tesztet láttad már?

Meghódítjuk a nyugatot – Horizon: Forbidden West teszt

 

 

https://leet.hu/termek/gretxa-vancer-wireless-gaming-mouse-feher-v-gw-white/

×