A mai naptól fogva tölthető az eddigi legnagyobb Cyberpunk frissítés, amit a PS5 és Xbox Series tulajok most teljesen ingyen próbálhatnak ki.

A CD Projekt RED ahogyan ígérte, úgy a mai napon délután megtartotta a Cyberpunk 2077 streamet, amivel az utolsó, 1.31-es patch óta tartó kifejezetten csendes időszakot törtek meg. A lengyel barátaink pedig most nem kicsit villantottak, ugyanis a négyes számot elhagyva azonnal 1.5-re frissítik a játékukat – aminek bizony nagyon örülünk.

Az 1.5-ös frissítés egészen méretes lesz, egészen konkrétan +- 50 giga, ami nem meglepő, hiszen nagyon, de tényleg nagyon sok újdonságot hivatott az egyre jobbá váló Cyberpunkba pakolni. Az egyik ilyen a sokat csúszott újgenerációs optimalizáció, amitől a játék nemcsak kisebb lesz PS5-ön és Xbox Seriesen, de szebb és gyorsabb is, nagyban köszönhetően a ray tracingnek.

Sőt, az újgenerációs konzolok tulajdonosai most teljesen ingyen kipróbálhatják a Cyberpunkot, ha nincs meg nekik a játék, ezzel maguk is meggyőződhetnek a jelenlegi, egészen impozáns állapotáról.

A fejlesztők eközben valamelyest átdolgozták a képességrendszert, ami azt jelenti, hogy néhány eltűnt, vagy teljesen átalakult, melyek hasznosabbak lettek a játékmenet szempontjából. Ha pedig játékmenet: változnak a járművek és a járművezetés, okosabbak lesznek az NPC-k (csak újgeneráción), de átalakul a térkép – és azokon az ikonok, illetve finomítottak a mellékküldetéseken – és az elérhetőségükön is.

Mindezek mellett alakítottak kicsit az árusokon is, akik mostantól gyakrabban frissítik a kínálatot (amibe új fegyverek is kerülnek), de olcsóbbak lesznek a megvásárolható autók és motorok is. Részlegesen alakítható lesz V lakása, sőt, végre másik lakóegységekbe is becuccolhatunk Night City-ben.

Nagy probléma volt, hogy hiába van lakásunk, oda a kötelező átvezetők alkalmával térünk csak. Ezen is dolgoztak egy kicsit, így mostantól bármelyik otthonunkban is vagyunk, bizonyos tevékenységek elvégzésével buffokat kapunk. Emellett a fürdőszobai tükrökben már tetszőlegesen módosíthatjuk V kinézetét is.

Ezek pedig mind-mind bekerültek a játékba egy csomó hibajavítással és egyéb kisebb-nagyobb módosítással együtt, melyeket a hivatalos oldalon le tudtok csekkolni. Az 1.5-ös patch minden platformon a mai naptól tölthető.

Kép: CD Projekt RED

Akciófigyelő | Ingyenes a legendás csajozós szexjáték, a Leisure Suit Larry két része

https://leet.hu/shop/gamerfebruar/

×