Ha szeretnéd megtudni, hogy milyen lehetett 40 éves kopaszodó szingli szűzként a 80-as években csajozni, akkor a Laisure Suit Larry két részét most mindenképpen szerezd be, ingyen vannak.

A Sierra hőskorában és a kalandjátékok szárnybontogatása közepette megjelent egy számos botrányt kiváltó játéksorozat is, a Leisure Suit Larry, ami legendás mivolta ellenére sem élte túl a 2000-es évek nagy játékos átalakulását.

A játékot készítő Al Lowe szándéka pedig egyértelmű volt: egy olyan játékot készíteni, amin nagyon, de tényleg nagyon sokat lehet nevetni, miközben az emberek legpiszkosabb fantáziáját figurázza ki. A szerencsétlen önjelöl Don Juan nőcsábász Larry Laffer ugyanis minden, csak nem a nők bálványa, aki nemcsak kopaszodik, de negyvenes éveiben is még az édesanyjával lakik. Vagyis minden egyes kivillanó erotikáért keményen meg kell dolgoznia, legalábbis az az elhatározása, hogy az őt irányító játékos segítségével most végre elveszíti a szüzességét.

Ez a szüzességgyilkos játékos pedig most te is lehetsz, az IndieGala jóvoltából ugyanis (és már sokadjára) ingyenesen bezsákolható az első két Larry-játék, a Land of the Lounge Lizard és a Goes Looking for Love (in Several Wrong Places). A legjobb pedig, hogy ezek a játékok eredeti kiadásai, így garantált az időutazás egyenesen vissza a nyolcvanas évek végébe.

Érdemes megjegyezni, hogy szerencsétlen Larry nem is olyan régen visszatért a Wet Dreams Don’t Dry-al, de azok a részek egyszerűen nem érnek fel az eredeti humorához. Szóval, ha szeretnél belekóstolni a 80-as évek hangulatába, nyitott vagy a nem túl pc, sokszor szexuálisan túlfűtött poénokra, és nem félsz a korai kalandjátékoktól, akkor mindenképpen nézz rá – amúgy is ingyen van.

Akciófigyelő | Tölthető az 5 ingyen játék, az ajándék NFT és a FIFA játékospakk az Amazonon

 

https://leet.hu/shop/gamerfebruar/

×