Az AndaSeat bemutatja a Rainbow Six Siege gamer széket, amelyet az esport színtér ihletett.

Miközben szépen haladunk a Rainbow Six: Siege 7. éve felé, 2022 februárja valami másról is szól. A versengésről. Ilyenkor zajlik ugyanis a Six Invitational 2022, ami nem csak szurkolást, de új játékmódot is hozott a Siege világába. A verseny alkalmából

az AndaSeat és a Ubisoft együtt hozta létre a Phantom 3 Six Invitational Edition gamer széket.

A széken narancssárga, zöld, piros és kék csíkok találhatók, amelyeket persze a Siege és a verseny színei ihlettek. Ami a széket illeti, ez alapvetően egy Phantom 3 modell az AndaSeats 2022-es kínálatából. PVC bőrből (műbőr) készült, amely az AndaSeat állítása szerint a valódi bőr puhaságát és textúráját adja. A szék oldalán található laposabb szárnyak kiszélesítik az ülést, ami tágasabb ülőhelyet biztosít.

A Phantom 3 Six Invitational Edition háttámlája a hát természetes görbülete szerint készült, bársony derékpárnával és fejpárnával.

Az AndaSeat kiemeli, hogy a Phantom 3-at könnyű összerakni. Ezt azért mondják, mert köztudott, hogy a Rainbow Six Siege játékosok amúgy is felkapják a vizet a játék miatt, nem akarják, hogy még a szék miatt is frusztráltak legyenek. A Phantom 3 Six Invitational Edition gamer szék 341 dollárba kerül, ami kb. 107 ezer forint.

A széket itt tudod megrendelni!

Neked tetszik?

Ezt láttad már?

Kiadatlan skinnel játszott a profi játékos – Erre az Operatorra érkezik a következő Elite

 

https://leet.hu/shop/gamerfebruar/

×