Íme az öt legjobb bajnok, akit Renatával párosíthatsz a League of Legends-ben.

Renata Glasc egy support bajnok lesz, aki képes CC-zni, sebzést osztani és újraéleszteni a szövetséges bajnokokat. Nem csak erős, de a játékosok azt is kifejezték, hogy az általános karakterdizájnja más és új a League of Legends-ben. Renata Zaun leggazdagabb vegyészbárónője, és egy olyan nő, akinek van érzéke az üzlethez.

Drága fehér öltönyt és maszkot visel. Legjellegzetesebb tulajdonságai a lila, világító szemei, a vegyszerrel átitatott robotkarja és a nagy, világító botja, amit magánál hord.

A játékosok arra számítanak, hogy Renata az egyik legerősebb support lesz a megjelenésekor.

Ő egy AP bajnok, így a hagyományos ADC-kkel a legjobb párosítani. Bár Renata még nem jelent meg, azt jósolják, hogy az öt legjobb bajnok, akivel párosítani lehet, a következő lesz:

  • Jinx
  • Jhin
  • Tristana
  • Zeri
  • Vayne

Renata W képessége, a Mentőöv, messze az egyik legerősebb képessége. Növekvő támadási sebességet és mozgási sebességet (csak ellenfelek felé haladva) biztosít egy szövetségesnek vagy saját magának. Ha a bajnok meghal, miközben a Mentőöv még aktív, az életereje azonnal a maximumra töltődik, de 3 másodperc alatt halálra ég. Egy hős kiiktatása megszakítja a folyamatot. Ha a bajnok képes leszedni egy ellenséges bajnokot az újraéledt állapotában, az égés megáll.

 

Azáltal, hogy ezek az erős ADC-k Renatával párosulnak, nem csak a támadás és a mozgássebesség buffolódik, de Renata képessége a bajnokok kábítására és gyökereztetésére is jól jöhet. Az ADC-k megragadhatják ezt a lehetőséget, hogy a képességek kombinációjával kiiktassák az ellenséges bajnokok.

Emellett a fent felsorolt bajnokok mindegyike a legerősebb ADC a játék jelenlegi metájában. Azzal, hogy Renatával együtt extra buffot és túlélőképességet kapnak, könnyen a bot lane a legerősebb duója válhat ezekből a kombinációkból.

Ám mi lesz a top lane supportokkal?

Nem bírnak az új metával! – Sürgős nerfet kapott Janna

https://leet.hu/shop/gamerfebruar/

×