Hatalmas csalódás érte azt a Londonban élő vevőt, aki bár 600 ezer forintos iPhone-t rendelt, de végül egy 1 dolláros terméket kapott a dobozban.

Nem minden az, aminek látszik, de azért nagyon reméli az ember, hogy amit a neten rendel, az olyan is lesz, amikor megérkezik, mint a képeken. Egy brit édesanya sajnos nem így járt, neki csalódnia kellett, amikor saját mobilszolgáltatójától egy új iPhone 13 Pro Maxot rendelt. A 32 éves Khaoula Lafhaily 36 havi részletre vette az 1500 fontos (nagyjából 626 ezer forint) telefont a Sky Mobile-tól, ám amikor csomagot kinyitotta,

a telefon helyett egy doboz folyékony szappant talált benne.

 

 

Az eset részleteiről a WalesOnline számolt be, akik szerint a nő sokkot kapott, amikor meglátta, hogy egy nagyjából 400 forint értékű szappan jött a telefon helyett. Már csak azért is volt bosszantó, mert nagy szüksége volt a telefonra. Az anyuka egyébként még azért is külön fizetett, hogy másnapra megérkezzen a csomag, de azt csak 3 nap után szállították ki. A vevő azóta sem kapta meg a telefont, a szolgáltató ugyanis vizsgálatot indított. Azóta sem kapott értesítést.

A borítókép illusztráció.

Láttad, hogy leállhat a Facebook és az Insta?

Fenyeget a Meta: Leállhat a Facebook és az Instagram Európában

 

https://leet.hu/streamplify

×