Könnyen lehet, hogy egy ideig még nem látjuk gépekben.

A CES 2022 bejelentés alapján az elmúlt napokban kellett volna megérkeznie az Nvidia új zászlóshajójának, az RTX 3090 Ti-nak. A hét elején szomorú hírek érkeztek, a tesztelők sem kapták meg még a saját példányaikat. Állítólag PCB/NYÁK és BIOS hibák nehezítik meg a gyártást, ám az sem elképzelhetetlen, hogy a memóriákkal is gondok vannak, melyek csak a gyártás utolsó fázisában derültek ki.

Vietnámban azonban már publikálták is az első árakat!

A később letöröl banner

A fenti képet a vietnámi Minh An Computer webáruház oldalán és a kiküldött emailekben láthatták a felhasználók. Bár a reklámot azóta eltávolították az oldalról, az internet népe nem igazán szokott felejteni. A kártya alatt 86990000 vietnámi dong szerepel, mely körülbelül 1 millió 200 ezer forintnak felel meg. 

Brutális szám, bőven duplája a sima 3090 MSRP árának is, de sokak szerint ennyiért maximum pár példány lesz majd elérhető, a többiért a másfélmillió forintos árcédula sem lesz elképzelhetetlen. A hivatalos bejelentésig érdemes pletykaként kezelni a fenti információkat, hamarosan az Nvidia kénytelen lesz valamit hozzáfűzni a gyártással és csúszással kapcsolatos problémákhoz.

Az AMD sem ül a babérjain:

Az AMD bedurrantja a rakétákat – Ekkor érkeznek az újgenerációs videókártyák és processzorok

 

https://leet.hu/termek/gretxa-vancer-wireless-gaming-mouse-feher-v-gw-white/

×