Egy időnyerővel rendelkező mágus azt állítja, hogy néhány hónap múlva megkapjuk végre a Roxfortba invitáló levelet.

Hamarosan alaposan megtanulhatjuk, hogy nem Levioszááá, hanem Leviószá a helyes kiejtése varázsigének, amit egy precízen elvégzett ‘huss és pöcc’ alatt kell elmormolnunk.

Legalábbis a Warner vezetője szerint, aki a frissen felröppent újabb csúszásról szóló pletykákat cáfolva leszögezte, hogy a Harry Potter rajongók régóta dédelgetett álma, a Hogwarts Legacy idén biztosan meg fog jelenni. A varázspálcát viszont még ne készítsd, mivel pontos dátumot nem kaptunk, így egy ideig kénytelenek leszünk még tovább bambulni Edevis tökrébe.

Most azonban egy korábban többször is felemlegetett bennfentes állt elő azzal, hogy ő biza’ tudja, hogy mikor fogjuk megkapni a Roxfortba szóló levelet, és mikor kell majd ellátogatunk az Abszol útra egy alapos bevásárló körútra.

Az AccountNGT nevű mágus azt állítja, hogy a varázslóvilágos szerepjáték 2022. második felében, egészen pontosan szeptemberben fog megjelenni.

Sanszos, hogy a szivárogtatónak van egy időnyerője, hiszen mindezen felül még azt is tudni véli, hogy a közeljövőben mélyebb játékmenet bemutatót is láthatunk majd belőle, amit elméletileg egy PlayStation-eseményen ejtenek meg. Ez valószínűleg egy State of Play-t takarhat, amit szerinte februárban, de inkább márciusban tarthat meg a Sony.

Fontos kiemelni azonban, hogy ezekről hivatalos megerősítés nem érkezett, és gyanús, hogy a bemutatóig nem is fog érkezni. Vagyis mindent érdemes fenntartásokkal kezelni, hiszen az is lehet, hogy csak egy egyszerű mugli ugratásáról van szó.

Megremeg a Hearthstone? – Mobilokon is megjelent az új ingyenes Yu-Gi-Oh!

 

https://leet.hu/streamplify

×