A Ubisoft nemrég hivatalosan is bejelentette, hogy mától visszatér a The Road to SI esemény a Siege-be, 2 egyedi pályával.

Mivel ismét február van, így idén is visszatér a Six Invitational esemény, melynek végén ismét világbajnokot hirdetnek a Siege esportban. Az esemény 2022-ben hazatér, ugyanis Kanadában rendezik. A csoportmérkőzések február 8 és 12 között, a Playoffs február 14 és 20 között, a nagy döntő pedig február 20-án zajlik. Persze idén sem maradunk játékon belüli esemény nélkül.

Indul a The Road to SI 2022 event, február 1 és 21 között.

Legalábbis egy erről szóló Twitter bejegyzést osztottak meg nemrég a Rainbow Six: Siege hivatalos oldalán. A poszt szerint az esemény február 1 és 21 között zajlik, vagyis ma már elvileg játszhatunk is. Ami ennél is érdekesebb, hogy a 2 egyedi pályát hirdetnek, melyeken minden operátor játszható lesz, a korábbi évekkel ellentétben.

Ezt elvileg úgy kell érteni, hogy a minden évben megjelenő Stadium mapot felturbózták a Border és a Coastline pálya elemeivel, illetve a pálya éjjeli és nappali módban is elérhető. Rosszul értelmeztem? Alapvetően Bomb játékmód játszható, de lehet bannolni, mintha unranked lenne. Az alábbi videó alapján dupla Battle Point időszak is lesz február 5-6 között.

 

Neked hogy tetszik az event ötlete?

Ezt láttad már?

Meglepően olcsó lesz az HBO Max idehaza, a Disney+ viszont jóval drágább lehet

 

https://leet.hu/?orderby=relevance&paged=1&s=arenaracer&post_type=product

×