„Egy álommal indultunk: megfizethetővé, széppé és mindenki számára elérhetővé tenni a chemtechet.”

A Riot Games tavaly szeptember óta teasel egy új support bajnokot, aki úgy véli, hogy „mindent meg lehet venni, ha van elég pénzed”. Ma pedig a vállalat bemutatta új weboldalát, ahol rengeteg információ utal arra, hogy miről is szól a karakter.

A weboldal egy fiktív runeterrai céget reklámoz, a Glasc Industries-t, amely egy olyan csoport, amely a chemtechet szeretné „megfizethetővé, széppé és mindenki számára elérhetővé” tenni. Az eredetileg Zaunból származó céget egy Renata Glasc nevű alkimista alapította, akinek „látnoki munkája érintette a polgári fejlődést, a technológiát és a filantrópiát”.

Végső soron egy jobb jövőt szeretne a társadalom számára „a szépség újradefiniálásával a legmodernebb technológia segítségével”.

A Glasc Industries állítólag rengeteg terméket kínál, de ezek mindegyike két termékcsaládba sorolható: a Luxury Line és a Diffusion Line. Az előbbi az, ahol a gyönyörű dizájn találkozik az innovatív célokkal, új illatok, önvédelmi eszközök és kiterjesztett testrészek gyűjteményével érkezik azokhoz, akiknek van rá módjuk, hogy megvásárolják őket.

A Diffusion Line ezzel szemben gyakorlatiasabb felhasználásra készült. Akár szűrőmaszkokra van szüksége a Zaunite és a Piltovan népének a Sump mélyére vezető útra, akár végtagpótlásra, akár orvosi alkímiára, a Zaun legokosabb elméi együttműködtek, hogy megoldást találjanak a társadalom legnehezebb problémáira.

Mit gondoltok, milyen képességeket fog használni az új support?

Két mid laner mind fölött! – Kiforrott a profi játékok metája?

https://leet.hu/streamplify

×