Prominens Call of Duty bennfentesek most azt állították, hogy a FOV csúszka hozzáadása a konzolokhoz egyszerűen „lehetetlen”.

A Warzone konzolos és PC-s teljesítménye közötti legszembetűnőbb különbség a Field of View. Mivel a képernyőn bármikor több információ jelenik meg, a PC-s játékosok jelentős előnyt élveznek a konzolosokkal szemben. Bár a rajongók már évek óta könyörögnek a fejlesztőknek ezzel kapcsolatban, nem változás. Még az olyan vezető Warzone streamerek, mint Swagg is kifejtette a véleményét, és követelte a változtatást, de az Activision válaszra se méltatott.

Bár sokan továbbra is reménykednek abban, hogy a konzolos FOV egy nap még megérkezik, ez a türelem lehet, hogy most széthullik.

A CoD kiszivárogtatóinak új állításai szerint a „hardveres korlátozások” miatt a FOV csúszka teljesen kikerül a képből.

A Warzone 2 bejelentése után azonnal megindultak a találgatások, hogy milyen fejlesztéseket hozhat a folytatás. Állítólag egy „teljesen új játék a jobb hardverekhez”, Tom Henderson korábban arról számolt be, hogy a folytatás csak a jelenlegi generációs (PS5, Xbox Series S/X) rendszereket célozza meg.

Ezzel az ugrással a fejlesztők végre egy FOV-csúszkát is biztosíthatnak, állította ‘TheMW2Ghost’ egy nemrég lezajlott livestream során. „Meg tudják csinálni jelenlegi generációra” – magyarázta.

Az Xbox One-on vagy PlayStation 4-en játszók azonban jobb, ha nem számíthatnak ugyanerre a kezelésre, utalt mindkét kiszivárogtató. A korábbi generációs hardverek „nem kapnak FOV csúszkát, mert ez technikailag nem lehetséges” – mondta Henderson.

„A felbontás fenntartása érdekében egy FOV-csúszka feláldozná a grafikát” – folytatta Ghost. A 2013-ban megjelent konzolok nem tudnak stabil Warzone teljesítményt nyújtani. A FOV csak rontana a helyzeten, magyarázták.

Így bár a Warzone 2-vel végre megérkezhet a FOV-csúszka a konzolokra, úgy tűnik, hogy a funkció kizárólag az újgenerációs hardverekre vonatkozik majd.

Láttátok már a Season 2 szivárgásait?

Mérges gáz és titokzatos konvoj? – Kiszivároghatott a Warzone Season 2 eventje

https://leet.hu/streamplifyborítókép: rushhh

×