A Team of the Year idei sorozata a vége felé menetel, de ma még elrugaszkodik egy újabb Promo-val: jönnek a Honourable Mentions lapok!

Az EA a Team of the Year során a fő 11 és a 12. lapon kívül mindig említést tesz azokról a játékosokról is, akik nem kerültek be a TOTY keretbe, viszont teljesítményük miatt egytől-egyig megérdemelhették volna, hogy köztük legyenek. Erre találták ki a TOTY Honourable Mentions Promo-t, aminek a segítségével olyan játékosokat kaphatunk, akik a Rare Gold lapjukhoz képest jóval magasabb értékekkel rendelkeznek.

Forrás: www.dexerto.com

Tulajdonképpen az első ilyen lap, amiről fixen tud mindenki és ma érkezik, az Luke Shaw kártyája lesz, amit Objective-ből lehet majd kiszedni. Rajta kívül viszont még jó pár játékos fog érkezni. Ennek kapcsán látott napvilágot tegnap, az esti órákban az a kiszivárgott információ, ami a teljes TOTY Honourable Mentions keretet tartalmazza.  Jelen állás szerint – Shaw-n kívül – ez 15 játékost jelent: tiszteletét teszi itt több Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A, illetve egy Ligue 1 játékos is.

Nyilván lehet hosszas vitát folytatni arról, hogy ki kerülhetett volna még be ebbe az összeállításba, de egy biztos: ebben a brigádban mindenki találhat olyan lapot, amit tökéletesen a csapatába tud majd illeszteni és – remélhetőleg – In Game is megállja majd a helyét.

Ti kit szeretnétek a csapatotokban látni? Kit/kiket hiányoltok közülük?

 

Kiemelt kép: www.earlygame.com

 

Ezt olvastad már?

Hivatalos – Ő lett az idei Team of the Year 12. játékosa!

 

×