A hírek szerint egy bennfentes több száz olyan Battlefield 2042 játékosról tud, akiket az EA anti-cheat rendszere indokolatlanul tiltott ki a játékból.

Úgy tűnik, hogy a rengeteg probléma között akad még egy dolog, ami a BF2042 játékosait sújtja. Egyes hírek szerint ugyanis számtalan játékos kapott indokolatlan tiltást a játékban, ami tovább csökkenti persze a játékosok számát.

A játék anti-cheat rendszere állítólag több száz játékost tévesen tiltott ki.

Bármennyire is sok hír érkezik arról, hogy milyen kevesen játszanak, a Battlefield 2042 egyelőre nem halott játék. Ugyanakkor sokan beszámoltam az anti-cheat rendszer problémájára is. A program célja persze az, hogy megvédje a játékosokat a tisztességtelen playerektől, ám most azokat a játékosokat vette célba, akik nem érdemlik meg a tiltást.

Az ismert bennfentes, Tom Henderson szerint több száz játékos vette fel vele a kapcsolatot a játék dühítő csalásellenes rendszere miatt. Sokan azt írták, hogy a rendszer tévesen tiltotta ki őket, és bár felkeresték az EA supportot, semmi nem történt.

Henderson kivizsgálta az ügyet, és felfedezte a tiltások lehetséges okait.

  • Különféle RGB szoftverek, elsősorban a Corsair iCUE és a Logitech G Hub használata
  • Az MSI Afterburner használata
  • A játékosok részt vettek a helytelennek ítélt Portal XP farmban

 

További felháborodást szól, hogy az EA azóta lezárta a support fórumot, egy munkatársuk pedig azt írta: „nem tudnak segíteni”. Érdekesség, hogy sok játékost stream közben tiltott ki a rendszer tévesen, másokat percekkel azután, hogy megvette a játékot.

Ezt láttad már?

Durván spammelik a Steamet a dühös BF2042 játékosok a pénz miatt

 

https://leet.hu/streamplify

×