Még javában tart a Team of the Year, viszont máris kiszivárgott néhány információ a közelgő Future Stars eseménysorozattal kapcsolatban!

Még javában dübörög a Team of the Year, megérkeztek a Honourable Mentions lapok is, a Luke Shaw Objective bizonyára sokatoknál pörög, valamint kaptunk egy 12. TOTY játékost is, de ezen kívül már nyitható a teljes csapat.

Forrás: www.eurogamer.de

Nos, nagy valószínűséggel a Team of the Year-t követő Promo a Future Stars lesz, a jövő nagy reménységeivel. Tavaly magyar vonatkozása és sikere is volt ennek az eseménysorozatnak, hiszen Szoboszlai Dominik a FIFA 21-ben 88-as speciális lapot kapott.

Forrás: www.twitter.com

Ezúttal olyan értékes információk jutottak el hozzánk a közelgő Promo-val kapcsolatban, aminek sokatok örülhet: a Winter Wildcards után a Future Stars-ban is lehetőségünk lesz arra, hogy Token-eket szerezzünk, amiket értékes csomagokra, vagy – remélhetőleg – ütős játékosokra válthatunk.

A következő kiszivárgott információ pedig egy konkrét lap, méghozzá a Barcelona csapatának ifjú reménysége, Pedri Future Stars kártyája, amit lehetőségünk lesz megszerezni majd, a Promo során. Hogy hogyan, azt még nem tudni, de kíváncsian várjuk, hogyan alakulnak majd a fejlemények a közelgő eseménysorozattal kapcsolatban. A másik kérdés: vajon lesz idén is magyar vonatkozás? Ha már a Bundesliga-ba került, esetleg egy Schäfer András?

Forrás: www.goal.com

Ti várjátok már? Szerintetek lesz idén is magyar a Future Stars-ban?

 

Kiemelt kép: www.fifplay.com

 

Ezt olvastad már?

Kiszivárgott! – Ők kapnak TOTY Honourable Mentions lapot idén!

 

 

×