Íme az öt legjobb operátor skin, hogy eltudj rejtőzni Caldera dzsumbujában.

Bár a játékosoknak manapság nem kell megküzdeniük a túlzott árnyékos helyekkel, mind beltéren, mind kültéren, amelyek a Verdanskban végig jelen voltak, a kíméletlen trópusi csataszigetnek minden bizonnyal megvannak a maga hátrányai, köszönhetően annak, hogy tele van növényzettel.

Míg a játék tele volt buggal, sok olyan skin volt, ami szó szerint láthatatlan volt. Ezeket a közösség pay-to-win skineknek hívták. Ám ezek szerencsére ki lettek javítva, így el kell bújnunk a környezetben.

Ezért itt az 5 legjobb operátor skin, hogy eltudj rejtőzni.

5. Kingdom (Francis)

A listát egy olyan skin kezdi, amely a legtöbb játékosnak már megvan. A Kingdom egy zöld színű és lombos jellemzőkkel rendelkező skin, ami azonnal feloldható a Tier 0-nál azok számára, akik megvásárolják a Season One Battle Pass-t.

4. Viper (Naga)

Következik egy újabb Battle Pass skin, csakhogy ezúttal a szóban forgó öltözék egy kicsit régebbi. A Black Ops Cold War Season Two Battle Pass-t megvásárlók jutalmaként Naga Viper skinje tökéletes Caldera számára.

3. Dreadwood (Ghost)

Egy OG Warzone ajánlat, a Ghosthoz készült Dreadwood skin egy másik nagyszerű lehetőség, amit nyilvánvaló okokból a Calderán is tökéletes választás lehet. Ez a Beyond The Pale csomag része, amely 2000 COD pontba kerül.

2. Rook (Roze)

A lista 2. helyén a Roze operátor hírhedt legendás Rook skinje ül. A Rook Roze csak azok számára elérhető, akik elérték az eredeti Season 5 battle pass 100-as szintjét, és továbbra is az egyik „sweat” skin a kompetitív játékosok számára, akik a lehető legnagyobb előnyre vágynak a Calderában.

1. Nightfang (Grinch)

A Warzone-hoz valaha kiadott egyik legrégebbi bundle, Grinch Nightfang operátor skinje újra aktuális azok számára, akik „vérre mennek” a Calderában. Az Asanbosam csomag részeként, amely 2400 COD pontba kerül, a Nightfang teljes ghillie ruhát és egy félelmetes fa maszkot kapott, amely tökéletesen illik a Caldera környezetéhez.

Nos ezekkel az operátor skinekkel lehet a legjobban elrejtőzni Calderán, feltéve, ha nem akarsz mozgó céltábla lenni a zöld környezetben.

Neked megvan valamelyik?

“Lehetetlen” – A Warzone talán soha nem kap FOV-csúszkát konzolon

https://leet.hu/streamplify

×